Przejdź do treści forum
Forum Koniec Świata 2012
Koniec świata. Teorie spiskowe. Zjawiska paranormalne. Podziel się z nami swoją wiedzą!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Dodaj nową odpowiedź
Dodaj nową odpowiedź
Dodaj odpowiedź
Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)
Ja Już Buduję Łódź Podwodną. Mam już 237 puszek Karmy Dla Kotów. Łódź jest 20 osobowa ale trzeba odjąć 7 ponieważ ktoś musi Kierować. Szukam Chętnych !! GG:6242227 Przepłyniemy Trójkąt Bermudzki w 21 XII 2012r.
Już to widzę, jak oni siedzą w tej piramidzie. Naoglądali się filmów, poczytali opowieści Herodota i masz babo placek 
Ta, zbiorą się w grupkę, zamkną się w bunkrze i będą tam siedzieć, aż wszystko się skończy. W końcu ludzie zaczną podupadać psychicznie skończy im się żywność, zaczną umierać, a gdy wyjdą już na powierzchnię, to pierwsze co zobaczą to spalona ziemia, masa zwęglonych szkieletów i przez 24h na dobę ciemność jak w nocy (mówię tu o skutkach uderzenia asteroidy). No, ale może jakimś cudem ci ludzie przeżyją jeszcze ze 100 lat, a potem zwyczajnie pozdychają, to na choroby to już ze starości i co jest najbardziej prawdopodobne- z głodu.
Ludzie zamierzają zebrać grupę ludzi i starać się przeżyć. Promują się hasłem, że w grupie na pewno im się uda.
Tak buduja piramide Cheopsa hahahahahhaha
Ale wy macie pomysl;p
Ale jaki projekt? Budujecie piramidę Cheopsa?
A ja to skomentuje tak hahahahahhahahahahahahahahhahaha a i jeszcze buhahbuhahubhahab
Kawior czy ty ludzisz sie ze dostaniesz sie do takiego projektu ? no to Pozdro xDDD
(ale ja was lubie wkurzać )
Moze ktos napisac cos wiecej o tym projekcie? naprawde ma zostac on wprowadzony?
ja sie tam pisze..na to