bgt123 napisał/a:W sumie zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby to napisać to fakt bo przeglądałem całą noc to forum i jest tutaj naprawde dużo bardzo ciekawych informacji posty(artykuły?) bardzo starannie i merytorycznie napisane widać że ludzią zalezało na tym żeby skrupulatnie przekazać informacje no ale na tym wątku jak to nazwałeś się zawiodłem bo się poczułem jak czytając komentarze na wp czy innym onecie chociaż może fakt powinienem omijać ten temat
..jak zauważyłeś, forum jest ciekawe i dla ludzi chcących odkrywać prawdę w polityce, polskich losach i czekającej nas przyszłości
..jest to też forum założone przez ludzi piszących na poprzednim forum, które zostało zamknięte z pewnością politycznie, bo za dużo osób je czytało na Gazecieprawnej, redakcja/admini nawet napusili na nie (inaczej nie mnożna tego nazwać) oszołomów nic nie wnoszących, a mających za zadanie zmieszać wszystko z błotem i g***em
..tak, że jesteśmy 'uczuleni' na ludzi wpadających obrażać osoby, które stworzyły ten wątek i go merytorycznie utrzymują.
Sam napisałeś -oceniłeś tu ludzi po jednonocnej lekturze,
ludzie piszą raz lepiej, raz słabiej, raz jednostronniej i nic w tym złego, w całości nie ma tu osoby, które by 'psuły' temat.
Jeżeli chcesz, to zagłębij się w temat, jeżeli przeszkadza Ci jakaś osoba, to z racji swojej nie obrażaj jej.
"Są dwa rodzaje historii światowej: pierwsza, oficjalna,zakłamana, przeznaczona do nauki w szkołach i druga - historia tajna, skrywająca prawdziwe przyczyny wydarzeń" Honore de Balzac