Odp: Rozbitkowie
W sumie zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby to napisać to fakt bo przeglądałem całą noc to forum i jest tutaj naprawde dużo bardzo ciekawych informacji posty(artykuły?) bardzo starannie i merytorycznie napisane widać że ludzią zalezało na tym żeby skrupulatnie przekazać informacje no ale na tym wątku jak to nazwałeś się zawiodłem bo się poczułem jak czytając komentarze na wp czy innym onecie chociaż może fakt powinienem omijać ten temat
A więc jednak informacje zamieszczane tutaj są ciekawe? Doskonale o tym wiem, a świadczy o tym choćby liczba wejść. W ciągu roku istnienia wątku osiągnęliśmy liczbę wejść przewyższającą większość wątków istniejących na tym forum wiele lat i w zasadzie jest to w tej chwili najpopularniejszy wątek, jeżeli chodzi o zainteresowanie czytelników.
W większości nie komentujemy tu gotowych artykułów, a raczej wolimy aby czytelnik sam się z nimi zapoznał i wyrobił sobie zdanie. Dlatego ograniczamy się do linków i minimalnych komentarzy. Mamy złe doświadczenia z pewnym czarodziejem Atraktorem, który masowo kopiował całe artykuły i fragmenty książek innych autorów i zamieszczał je jako swoje. Unikamy takich podejrzeń i podajemy zawsze linki do źródeł. Wyszukujemy ciekawe naszym zdaniem artykuły z interesujących nas dziedzin i podajemy ich źródła.
Niektórym "ludzią" się to podoba, niektórym nie