ormin_lange napisał/a:https://wolnemedia.net/janusz-korwin-mi
szu-z-pis/
Ozjasz Goldberg+Kalkstein czyli "zdeklarowany antysocjalista" + bolszewik.
Dymanko "ciemnego ludu co wszystko kupi" - level hard.
Co prawda Miki się wypiera, ale znając szachrajstwa czarnogłowych, nie ma rzeczy niemożliwych - po wyborczej farsie.
Za rogiem czai się już jednakże kryzys, który pomiesza szyki rządzącym, zapowiadany w persradżach, więc bat niemiecki może wrócić. W sumie żadna to różnica czy będą rządzili czarnogłowi niemieccy, czy czarnogłowi usraelscy.
Od początku patrzyłam z obawą na to, że Braun tworzy partię z Korwinem, ale myślałam sobie, że jest przecież bardziej zorientowany i wie co robi. Myślę, że podjął taką decyzję, bo wiedział, że Korwin ma za sobą kilkuprocentowe poparcie. Mam nadzieję, że Mikke nie okaże się dywersantem i nie zmarnuje tytanicznej pracy Brauna. Moim zdaniem ten facet naprawdę daje z siebie wszystko i chyba naprawdę wierzy w to, że można Polskę jeszcze uratować. Obserwowałam jego kampanię w Gdańsku i widziałam jak się w to zaangażował i bardzo mu kibicowałam. Gdybyście widzieli jakie trudności robił mu przez całą kampanię układ gdański, od zarejestrowania, poprzez zbieranie podpisów, aż do przeszkód w spotkaniach z wyborcami ( np w ostatniej chwili odmawiali im wynajętych sal). Trzeba było na bieżąco oglądać na yt co się tam działo. Mimo to uzyskał w miesiąc bez żadnych mediów 12%. Cała kampania gdańska w mediach do końca była przemilczana. Co to oznacza? Gdyby był ,, ich'', to w mediach przedstawialiby go jako opozycjonistę, walczącego z układem, męczennika naszych czasów. Jego się przemilcza, bo nie chcą żeby ludzie go poznali, Uważam, że gdyby ludzie usłyszeli, co ma do powiedzenia, to nagle większości z oczu spadłyby klapki.