Witam,
pewnie większość z was już zapoznała się bądź czytała o planach III wojen światowych, jednakże wydana w 1925 roku książka kardynała Chile - Carlo Rodriguez - "The Mystery of Freemasonry unveiled" ("Sekrety Masonów ujawnione") http://www.amazon.com/mystery-Freemason
B0006X3RYC
kiedy państwo Izrael jeszcze nie istniało - nie istniał też nazizm, jednakże w książce zawarty jest cytat : "Druga Wojna Światowa zostanie podsycona różnicami pomiędzy faszystami i syjonistami politycznymi.
Celem wojny jest zniszczenie nazizmu a polityczny syjonizm musi się wzmocnić na tyle, aby był w stanie ustanowić suwerenne państwo Izrael w Palestynie.
W czasie II WŚ międzynarodowy komunizm musi się na tyle wzmocnić, aby zrównoważyć chrześcijaństwo, które będzie ograniczone i zachowane w tym stanie, do momentu. w którym będziemy je potrzebować do wywołania finałowego socjalnego kataklizmu."
Nie muszę nikomu udowadniać, że wszystko z tego planu zostało wypełnione...
Natomiast dalej był opis III wojny :
"Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych przez agentury Illuminati pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Państwa arabskie) oraz polityczny Syjonizm (Europa) WZAJEMNIE SIĘ ZNISZCZĄ.
W tym samym czasie inne państwa, ponownie podzielone w tej kwestii będą powstrzymywane do punktu kompletnego wyczerpania fizycznego, moralnego, duchowego oraz ekonomicznego.
Wypuścimy Nihilistów oraz ateistów oraz sprowokujemy niezwykły socjalny kataklizm, który w całym tym horrorze wykaże jasno i dobitnie narodom efekty absolutnego ateizmu, pochodzenie zdziczenia i najbardziej krwawe orgie.
Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszościami etnicznymi (muzułmanami) i rewolucjonistami, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji (muzułmanów) a masy pozbawione iluzji wobec chrześcijaństwa, którego boskie duchy, formujące chrześcijaństwo bez kompasu oraz kierunku (ponieważ katolicyzm zostanie zniszczony, a Watykan, jego kompas ulegnie zagładzie), pożądających ideałów ale bez wiedzy, gdzie umieścić swoje oddanie i adorację, otrzymają rzeczywiste światło poprzez uniwersalną manifestację czystej doktryny Lucyfera, wystawionej w końcu na publiczny widok. (co to za "czysta doktryna" nie wiem, ale nie brzmi to zachęcająco, czyli nowa religia będzie miała tyle wspólnego z chrześcijaństwem co nic, przypominam, że ta nowa religia będzie panowała do końca świata - tak przynajmniej pisze Nostradamus)
Ale Jezus powiedział tak: "Czy Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?” (por. Łk 18,8)
poddaje w wątpliwość czy w ogóle jakiś prawdziwy chrześcijanin pozostanie przy życiu, aby go powitać - druzgocąca informacja !!
To wyjawienie spowoduje w rezultacie generalny reakcyjny ruch, po którym nastąpi zniszczenie chrześcijaństwa oraz ateizmu, obydwu zwyciężonych oraz zniszczonych w tym samym czasie."
Wnioski: ten plan idealnie pasuje do tego co napisał Nostradamus, jeżeli chrześcijaństwo zostanie zniszczone - to ja nie wiem jaka religia będzie ogólno-światowa - na pewno nie chrześcijańska, pamiętajmy, że ateizm też będzie zniszczony (lewacy w Europie przez Mahdiego, a Chiny po upadku partii komunistycznej przejdą na Islam, a potem na Nową Religię Ogólnoświatową.
Chciałbym jeszcze dodać od siebie, że wszyscy radośnie oczekują czasów po III wojnie gdzie Polska będzie taka wielka i blablabla... W Biblii jest opisany tylko jeden okres (pomiędzy śmiercią Jezusa Chrystusa, a Sądem Ostatecznym kiedy to ludzie na ziemi będą żyć w zgodzie z Bogiem - jest to czas tzw 1000 letniego panowania Jezusa na Ziemi :
Tysiącletnie królestwo
1 Potem ujrzałem anioła, zstępującego z nieba,
który miał klucz od Czeluści
i wielki łańcuch w ręce.
2 I pochwycił Smoka,
Węża starodawnego,
którym jest diabeł i szatan,
i związał go na tysiąc lat.
3 I wtrącił go do Czeluści,
i zamknął, i pieczęć nad nim położył,
by już nie zwodził narodów,
aż tysiąc lat się dopełni.
A potem ma być na krótki czas uwolniony.
4 I ujrzałem trony -
a na nich zasiedli [sędziowie],
i dano im władzę sądzenia -
i ujrzałem dusze ściętych dla świadectwa Jezusa i dla Słowa Bożego,
i tych, którzy pokłonu nie oddali Bestii ani jej obrazowi
i nie wzięli sobie znamienia na czoło ani na rękę.
Ożyli oni
i tysiąc lat królowali z Chrystusem.
5 A nie ożyli inni ze zmarłych, aż tysiąc lat się skończyło.
To jest pierwsze zmartwychwstanie.
6 Błogosławiony i święty, kto ma udział w pierwszym zmartwychwstaniu:
nad tymi nie ma władzy śmierć druga,
lecz będą kapłanami Boga i Chrystusa
i będą z Nim królować tysiąc lat.
Co oznacza, że tzw "nowa era" po III wojnie to zjednoczenie się świata w walce z Bogiem... szkoda ze Polska będzie jednym z mocarstw które się w tym wsławi... no ale przecież "czarna madonna ochroni Polske" - kraj w którym jest największy posąg Jezusa (ale czy na pewno Jezusa ? - Zeus grecki całkiem podobny ni tylko z nazwy ale i z z profilu , poza tym najbardziej znany jego wizerunek http://iconartgallery.blogspot.co.at/ powstał po namalowaniu wg wskazówek podczas nawiedzenia pewnej siostry zakonnej - jakiś "jezus" kazał jej "narysować i rozpropagować ten obraz na cały świat i że mają się do niego modlić" sic! ) i najwyższym pomnikiem papieża - do którego za jakiś czas będą sie modlić jako o świętego - czyli do zmarłego ->
Ks. Psalmów Rdz 115
16. Niebiosa sa niebiosami Pana, Ale ziemie
dał synom ludzkim.
17. Umarli nie beda chwalili Pana ani ci,
którzy zstepuja do krainy milczenia.
zmarli nic nie wiedzą i nie mogą słyszeć
a posągi...
2 przykazanie:
"Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. 5Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; 6a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich."
zaraz wszyscy wytkną że : Oficjalne stanowisko Kościoła Rzymsko-katolickiego podaje, że proszenie świętych o modlitwę w niczym się nie różni od proszenia kogoś, tu na ziemi, aby się za nas pomodlił. Jednakże, praktyka wielu katolików rozmija się z oficjalnym stanowiskiem Kościoła Katolickiego. Wielu katolików modli się bowiem do świętych i / lub do Marii, prosząc o pomoc – zamiast prosić świętych i / lub Marię o pośrednictwo u Boga.
Przypominam że w Meksyku gangi składają Czarnej Madonnie ofiary z ludzi aby przemyt bądź transakcje były pomyślne - dlaczego to robią ? ano dlatego, że działa ;]
Co nie zmienia faktu że jest to bezsens -> Biblia przypomina - nie modlisz się do Boga -> modlisz się do demonów
jeżeli już koniecznie nie czujesz się na siłach żeby zwrócić się do Boga masz JEDYNEGO pośrednika :
1 list do Tym
2:5
Albowiem jeden jest Bóg, jeden tez pośrednik
miedzy Bogiem a ludźmi, człowiek
Chrystus Jezus
ale wróćmy do tematu... chociaż jak zauważył Nostradamus - Bóg chrześcijański i proroctwa biblijne są bardzo ważne do rozpatrywania świata i jego przyszłości.
Przypominam, że brak znamienia na ręce czy na czole jest warunkiem dostąpienia życia wiecznego,
co ciekawe opisał też to Nostradamus:
TORRENT zawładnie duszami ludzkimi,
Na ich wieczne i mroczne zatracenie,
Pośmiertne bramy niebios będą zamknięte,
Zanim RAYPOZ wykona robotę III Antychrysta.
o znamieniu wspomina też człowiek, którego wywiad zamieściłem w ostatnim poście Leo Zagani cyt. : gdy przyjdą mi wszczepić chipa, będę do nich strzelać" - co znaczy po prostu, że woli zginąć niż pozwolić sobie go wszczepić.
O ostatecznym celu jaki przyświeca bankierom (sługom szatana) wspomina też zmarły już Aaron Russo
polecam, kto jeszcze nie widział cały wywiad : https://www.youtube.com/watch?v=jxTEPQGIEXg
to tyle z mojej strony, nie będę nikogo przekonywał do mojego stawiska - bardzo łatwo nam atakować np Arabów za ich fanatyczny islam - zresztą słusznie -> ale jak już ktoś atakuje naszą religie (katolicyzm) to już łohohoh - sam wiem jak to trudno przełknąć swój błąd bo sam byłem katolikiem przez ponad 20 lat, ale każdy ma swoją głowę i nich rozsądzi - po to ją mamy (chodzi nie tylko o głowę, a ważniejsze : o wolną wole)
za wszystkie błędy przepraszam, długi tekst to i błędów trochę będzie
Pozdrawiam