Nie wiem w jakim czasie zostanie wysłana wyprawa załogowa na Marsa, napisałem to co pamiętałem z przeczytanej kilka lat temu interpretacji. W chwili obecnej wydaje mi się, że autorem tej interpretacji był Atraktor. Co jeszcze przypomniało mi się, to że wyprawa zostanie uznana za zaginioną i wszyscy zdziwią się że jednak wrócili, a po drugie zaraza którą przywiozą astronauci, zostanie na nią wynalezione skuteczne remedium. To jest wszystko co na chwilę obecna pamiętam.
Co do możliwości lotu na Marsa, to technologicznie jest to wykonalne i jak zwykle w takich sprawach problemem wydają się być pieniądze, a raczej kto to ma sfinansować.
I jak dobrze pamiętam z materiałów prasowych, to lot załogowy na Marsa jest planowany na lata 30 XXI wieku.
Hmm, kiedy wybuchnie III WŚ? .
Wszyscy tutaj obecni zbyt nakręcamy się bo chcemy, by już, już można było obserwować to jak np. ciekawy film. Zapominamy o wskazówkach:
wg Arteuzy (tu odpowiedni cytat)
"1.Dekadą superterrozmu półksięzyca i zielonego sztandaru,oraz olbrzymich katastrof naturalnych wywołanymi-uwaga-działalnością gospodarczą człowieka!
2.rewolucją we Włoszech spowodowaną przez rządzenie- Wielkiego Amanta i Rozpustnika.
3.Wojną domową we Francji spowodowaną przez osiadłych przybyszy proroka Mahometa.
4.wielkim nowym oszustwem na Rusi i bratobójczymi walkami spowodowanymi przez dwóch młodych współrządców t.j.wojną młodego niedżwiedzia z młodym tygrysem.
5.Zamieszki w Anglii po wejściu na tron nowego króla chcącego wzmocnić swą władzę.
6.II wojna domowa w Ameryce rządzonej przez Afrykanina-którą Nostradamus nazywa powszechną i obywatelską.
7.zajęcie przez Chiny Tajwanu (w wyniku porozumienia z Afrykaninem) i wysłanie wojsk chińskich na Ruś w celu pomocy młodemu niedżwiedziowi.
8.Wojna Talibanu(skąd wiedział) z Persją(obecny Iran) i stopniowe zajęcie krajów arabskich na Bliskim Wschodzie i Północnej Afryce.
9.Nagły wybuch IIi wojny rozpoczęty uderzeniem Talibanu na Izrael i Chin na Rosję."
ponadto, w chwili obecnej nie chce mi się szukać w archiwum (być może Atraktor lub Moogi pomogą), ale państwo Talibanu ma powstać na 12 lat przed wybuchem III WŚ, a epokę superterroryzmu, która będzie trwać 10 lat, rozpocząć ma i tu zacytuję Arteuzę:
W mieście zburzonego muru
Wielki wybuch na targowisku podróżnych
Nie dawno zbudowane pochłonie liczne ofiary,
Płacz i lament wśród bliskich z wielu krajów.
Tylko ludy półksiężyca się cieszą-
Do czasu nim się okaże,że wielu jest z ich stron!
jak do tej pory na każdym z forów zgodnie wskazywano Berlin i nowy port lotniczy, który jeszcze nie został oddany do użytku.
https://www.dw.com/pl/niekończąca-się-o
a-43359641
a także wojska NATO mają zostać zniszczone w "kraju studni" na 10 lat przed wybuchem III WŚ.
Jak na razie, żadne z tych wydarzeń wyżej opisanych NIE ZAISTNIAŁO, no może oprócz pierwszych kataklizmów pogodowych.
No cóż, sam Atraktor wspominał na tym forum że obserwowane są ruchy jakichś pojazdów transportowych, które wjeżdżają w rejon, gdzie ma powstać Wielki Taliban, a następnie wszelki ślad po nich znika. I tu cytat Atraktora (proszę mi wybaczyć, jeżeli pomyliłem, ale jak napisałem nie mam teraz zbyt wiele czasu, aby uporządkować moje archiwa):
17.01.15, 17:19
Mars w znaku Skorpiona w roku żywej wagi,
W końcu drugiej dekady kraj Baktrów i Partów we władzy turbanów,
Mściciel z gór dostawcą tysięcy niepokornych czaszek-
Rzuconych w pszenicznych workach pod stopy Antychrysta.
Po wielkiej rzezi plemiennej hołoty lud wybierze talibów,
Na chwałę przyszłego Imperium Allaha i Mahometa!
Przepowiednia;133;67(czterowiersz)
Na wielkiej wyżynie u podnóża trzech niebotycznych gór Azji,
Mahdi zbuduje gniazdo piekielnego Kła!
Stamtąd szczurze zastępy turbanów-
zejdą w dół nawracając ludy na wiarę nienawistnych talibów./..
Jak sami zauważyliście, w wielu centuriach wskazany jest czas "w końcu drugiej dekady".
Nie jest to dla mnie wiążący termin, gdyż:
Arteuza
"Oto jeszcze jeden przykład tym razem z Alamachu,- w którym Nostradamus pisze,że część przepowiedni może się nie spełnić,jeżeli decyzje będą odważne i przemyślane!
!
Pamiętaj przyszły czytelniku,że czas trwania i przeznaczenia-
Zmienia się-jak wszystko!
Część co tu napisane nie spełni się tylko-
Jeżeli postąpisz zgodnie z rozsądkiem i Wolą Wszechmogącego!"
a po drugie ( przy wielkim szacunku dla OBU interpretatorów) zawsze istnieje możliwość niezbyt trafnej interpretacji oryginalnego tekstu.
I jeszcze jedna sprawa, już wcześniej pisałem, że Arteuza Centurion wskazywał, że III WŚ ma rozpocząć się, gdy ludność ziemi będzie liczyła około 9 miliardów, a taka prognozowana jest na lata 2040/2045. I co ciekawe III WŚ ma rozpocząć się gdy ilość migrantów w EU osiągnie liczbę 12 milionów. Nie wiem na jakiej podstawie Arteuza opierał się (mam w archiwum ten tekst i postaram się znaleźć odpowiedni cytat i zaprezentuję tutaj). Domniemuję, że obaj interpretatorzy (Atraktor i Arteuza) posiadają wiedzę o innych centuriach, które wskazują na to.
Jeżeli powyższe twierdzenie miałoby rację bytu, to wtedy czeka nas jednak dłuższe oczekiwanie na wypełnienie się centurii o III WŚ i również wtedy ta przepowiednia nabiera nowego znaczenia:
Przepowiednia;19,30(sześciowiersz);
Na szesnaście przed wielką wojną,
Młody, który wygra ustąpi niszczony chorobą raka,
Później zaś Słowo Arcypasterza wyzwoli złe demony,
Które na wschód od Sali wywołają ogromne wzburzenie,
W końcu ten, który przegrał, powróci na tron -
Na krótko przed zasadniczymi zmianami...
Atraktor 26.06.15, 14:27
jak będzie zobaczymy, bo wybory prezydenckie w RP w 2020 roku, a Atraktor wskazywał tu na A.Dudę.
A, i jeszcze udało mi się odnaleźć taką interpretację Atraktora:
Atraktor
Przepowiednia;142;301(czterowiersz)
W 600 roku liturgii wilk zamieni się w osła./..
Błądzący kraj Germanów wybierze starego wołu...
Saturn w strzelu rozbudzi lud półksiężyca-
za przyczyną islamskiego kalifa Orientu...
co w połączeniu z tą Arteuzy:
Persage II 23,1
Stary Kanclerz Wołu ostatni raz
Odwiedzi Francję i Elizejskie Pola
Na miesiąc przed III wojną-
Podpisze przymierze w Pałacu Królów
o ile pamiętam jako "starego wołu" wskazywano A.Merkel. Te akurat zdarzenia nastąpić mają w niedługim czasie przed wybuchem III WŚ.
Na pewno na 3 miesiące przed, wybuchnie II domowa w USA.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez tezeusz (2019-03-20 22:07:30)