MartimoCardoza napisał/a:Udało mi się znaleźć taki oto wpis Atraktora związany ze zniszczeniem Izraela.Z wpisu wynika, że to Mahdi go zdobędzie i zniszczy. Jak mógłby to zrobić do 2021 roku skoro mamy 2019 rok a Wielki Taliban jeszcze nawet nie powstał..Przepowiednia o której pisałem to właśnie ta o zapędzeniu Żydów na pustynie arabską i mordowaniu ich za pomocą kwasu siarkowego- wkrótce ją znajdę i zamieszczę.
"Mahdi po zdobyciu Izraela doprowadzi do tzw: "holocaustu ludności żydowskiej" ,a mianowicie kilka milionów Żydów zostanie zapedzonych na pustynie Arabską i tam wymordowanych,a ciała ich jak pisze M Nostradamus zostaną zalane kwasem-najprawdopodobniej kwasem siarkowym!
Dużo Żydów będzie próbowało na łodziach i statkach uciec do Europy,ale kraje europejskie ich nie przyjmą.
Tym którym pomimo wszystko uda się przedostać do Europy(pominąć morskie straże graniczne)będą zagrażali muzułmanie europejscy,którzy będą ich masowo mordować.
Około 500 tysięcy Żydów izraelskich głównie z tzw: elit -przyjmie islam i Mahdi wykorzysta ich do swoich imperialnych celów.
Prześladowania Żydów skończą się wraz ze zniszczeniem Izraela i z najazdem turbanów Mahdiego na Europę."
Tylko celem uzupełnienia Twojego wpisu MartimoCardoza, przy okazji szukania innych interpretacji natrafiłem na takie oto wpisy Atraktora z zamkniętego już forum Świat i Polska w/g przepowiedni M Nostradamusa:
" Przepowiednia;228,404(czterowiersz);
Na statkach i skleconych łodziach będą uciekać tysiące,
Wielka Trwoga i Wielka Panika w oczach synów Izaaka!
Półksiężyc z góry i z dołu będzie wszystkich rżnął i biczował,
Izraelu jeszcze nigdy SZATAN nie zgotował Tobie takiego losu.
Przepowiednia:77,144(czterowiersz);
Wielu z Judy w okrutnych mękach zginie po drodze,
Gdy będą gonieni w słońcu na pustynie Arabii,
W wielkich obozach pół narodu zostanie stracona,
Gazem i kwasem, że nie będzie widać kości.
Przepowiednia;153,32)czterowiersz);
Hannibal Palestynę zamieni w kraj meczetów,
Grób narodzenia Pana zostanie przemieniony,
Synagogi i kościoły nie będą mieć tam miejsca,
Odkąd Sinobrody ustanowi wszędzie rządy Islamu. "
oraz
" ROZRASTAJĄCA SIĘ HYDRA-CZĘŚĆ III !
Przepowiednia;237,24(sześciowiersz)
Nad dolnym i górnym Nilem strach uzurpatora-
bo kraj faraonów w kleszczach Jezusa muzułmanów,
Lecz nie on a jednooki władca w dolinie królów-
ogłosi się następcą starego ludu Amona.-..
Odtąd Półksiężyc i Wielbłąd będą znowu razem,
Na chwalę wszystkich wyznawców Wielkiego Proroka !
Przepowiednia:109.114(sześciowiersz)
Od Indusu po góry Atlas-
rozciągać się będzie władztwo zielonego i czarnego sztandaru,
Gotujcie się ludy Gryfona-
bo okrutny wróg szykuje wam zgubę i niewolę,
Jednooki Tyran i jego okrutny zastępca...
Podążą do was znanymi ścieżkami Mehmeta i Hannibala./..
Przepowiednia;177.33(sześciowiersz)
Radość głupców po śmierci synów Izraela,
Przemieni się niebawem w strach i czarną rozpacz -
Kiedy Mahdi zacznie biczować ludy Europy,
Od Atlantyku aż po ziemie Sarmatów./.
Nigdy nie była ona tak zniszczona i wyludniona,
Jak po inwazji dzikich hord III Antychrysta../.
Przepowiednia;109,75(czterowiersz)
Od '612 roku liturgii ogólne rozprzężenie....
Przebiegły Mahdi stanie się ulubieńcem i uwodzicielem zachodu,
O wiele za późno otworzą się oczy i uszy jego władców-
by uratować to co zawsze było w ich skarbcu...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Bardzo ciężko jest tłumaczyć przepowiednie M Nostradamusa.
Staram się zawsze uchwycić jakiś sens tego co z nich wynika.
Niewątpliwie te przepowiednie mówią o opanowaniu przez Mahdiego w sojuszu z tzw:"Jezusem Muzułmańskim"Afryki Północnej w tym Egiptu.
Zauważcie,że M Nostradamus w wielu swoich centuriach i przepowiedniach cały czas OSTRZEGA EUROPĘ PRZED POKOJOWĄ I ZBROJNĄ INWAZJĄ LUDÓW MUZUŁMAŃSKICH I WPŁYWAMI ICH CAŁKOWICIE OBCEJ CHRZEŚCIJAŃSTWU KULTURY!
M Nostradamus ostrzega też nas przed radością jaka u wielu Europejczyków wybuchnie po zniszczeniu przez III Antychrysta państwa Izrael.
Mówi on w drugiej wymienionej przeze mnie przepowiedni o tym ,że ich radość będzie krótka bo niedługo to samo spotka również ich i ich rodziny.
Właściwie wymienione tu przeze mnie przepowiednie to raczej wielkie ostrzeżenia przed mającą wybuchnąć 27 letnią III wojną światową niż opisy jakichś mających nastąpić konkretnych wydarzeń historycznych.
III wojnę światową opiszę stosunkowo ogólnie -bez podawania wielu przykładów przepowiedni-bo bardzo dokładnie w/g mnie zrobił to już Arteuza Centurion i nie mam wiele do dodania.
Będę się starał podać tylko te przepowiednie,które nie były jeszcze publikowane,lub te które są bardzo dla samych wydarzeń ważne i istotne.
-----
Pozdrawiam:
Atraktor
"Szczęśliwy ten,kto zdołał poznać przyczyny wszechrzeczy":)
Re: Świat i Polska w/g przepowiedni M Nostradamusa "
Pozdrawiam.