Martino jak długo będziesz jeszcze szukał nieścisłości w moich autorskich wpisach a nie potrafisz zrozumieć swoich naprawdę rażących braków w podstawach w wielu dziedzinach!
Pokazałeś już wielokrotnie, że nie chcesz i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Dotyczy to na pozór prostych tekstów ale i bardzo trudnych przepowiedni Nostradamusa.
Oczywiście według ciebie najlepiej wychodzi z twojej obrzydliwej natury wszelkiego rodzaju manipulacje – zaczynając od moich wpisów – a kończąc na treści przepowiedni Nostradamusa.
Tego wszystkiego nie tłumaczy brak twojej wiedzy – to co piszesz jest przykładem prostackich instynktów którymi się posługujesz…
Na tym forum napisałem już kilka autorskich wpisów!
Wszystkie moje autorskie wpisy - mogą ale nie muszą pomóc - czytelnikom i użytkownikom tego forum w znalezieniu odpowiedzi na nurtujące ich pytania związane z twórczością Michela Nostradamusa…
Na każdym moim autorskim wątku jest kilka zdań na temat publikowanych tam wpisów:
„Moje wpisy traktuje jako mój autorski wybór tekstów oraz moje autorskie interpretacje już istniejących wpisów naszych polskich interpretatorów twórczości Nostradamusa, dlatego proszę również wszystkich czytelników o wyrozumiałość do mojej osoby. Jestem osobą, która ceni sobie wiedzę innych osób ale również moją wiedzę w opisywanym temacie przepowiedni Nostradamusa.
A dlatego, że cenię wiedzę również w sposób nieprzerwany ją zdobywam i z niej korzystam.
Dlatego moje wpisy proszę traktować jako moje osobiste interpretacje, których nikomu nie narzucam oraz nie upieram się w przekonywaniu kogokolwiek do moich wniosków.
Przedstawiane przeze mnie - moje autorskie interpretacje i przemyślenia odnoszące się do zawartych w przepowiedni Nostradamusa informacji - maja na celu pokazanie możliwego przyszłego scenariusza wydarzeń oraz próby określenia w miarę konkretnych dat ich wypełnienia się – nie są one natomiast moim prorokowaniem ani też ostatecznym scenariuszem przyszłych wydarzeń.
Wszystkie moje autorskie interpretacje maja na celu przybliżenie dla czytelników informacji zawartych w przepowiedniach Nostradamusa. Nie są one ostateczne – ponieważ zawsze mogą ulec również modyfikacją - ze względu na nowe informacje.”
Na tym mógłbym zakończyć!
Jednak jest jeszcze wskazywany nieustanie przez Martino temat wyborów oraz moich wpisów z nimi związanych…
Te wpisy należy również czytać ze zrozumieniem…
W moich autorskich wpisach staram się używać trybu przypuszczającego…
Oczywiście większość powinna wiedzieć ze mamy również inne tryby: orzekający, rozkazujący...
Dlatego w moich wpisach pojawiają się słowa; może się wydarzyć, możemy być świadkiem, może się to wydarzyć w tym czasie… itd.
Ostatnio postawiłem również kilka – Tez – odnoszących się do dziejących się na naszych oczach wydarzeń.
Wybory oraz zmiana władzy w Polsce z prawicy na lewice...
Za Wiki: Teza (gr. θέσις thesis, „umieszczenie, rozmieszczenie, złożenie, kompozycja”, od τιθέναι tithenai, „umieścić, położyć, kłaść, postawić”) – twierdzenie, dla którego przedstawia się uzasadnienie. W ujęciu matematycznym jest to część twierdzenia, którą należy udowodnić, opierając się na przyjętym założeniu.
Dlatego słowo Teza jest bardzo ważnym elementem mojego wpisu…
Moje autorskie wpisy nie zawierają stanowczych twierdzeń czy niezmiennych aksjomatów. Przedstawiam tezy, które staram się udowodnić…
Jest to również mój celowy autorski zabieg mający na celu zmobilizować użytkowników i czytelników do dodatkowego przemyślenia omawianego tematu.
Teza wymaga przedstawienia procesu dowodzenia… Nie zawsze takie procesy muszą zgadzać się z tym co aktualnie dzieje się na naszych oczach… Tezy nie muszą być również związane z tym czym bombardują nas media, propaganda itd.
Dlatego najciekawsze tezy stawiane są w sprzeczności z innymi stanowiskami.
MartimoCardoza 2019-10-09 23:14:12 napisał/a:Pis spokojnie wygra te wybory w 2019 roku!!!
Moogi 2019-10-10 11:21:22 napisał/a:Ja osobiście nie jestem do końca taki pewny w wyrażanych przez siebie opinii na temat aktualnych wyborów. Znając większość przepowiedni Nostradamusa w tym temacie – mam bardo dużo dodatkowych pytań do zastanowienia - na które nadal szukam odpowiedzi.
W późniejszych wpisach została rozwinięta moja teza o wyborach 2019 roku…
Oczywiście nie wszystkie tezy muszą się sprawdzać… Tak było w przypadku tych wyborów…A może jeszcze wszystko przed nami…
Niemniej jednak i tym razem Mistrz Nostradamus wiedział więcej i nie o wszystkim nam napisał w przepowiedniach…
Natomiast czy stawianie śmiałych i odważnych tez jest błędem. Moim zdaniem są to po prostu nie trafione interpretacje – które muszą się przesunąć w czasie..
Rażącym błędem jest na przykład pisanie o zerowej dekadzie… oraz wiele więcej autorstwa pseudo geniusza...
Drugą sprawą jest jeszcze Przepowiednia 38 mówiąca o „wschodnim wietrze”
http://koniecswiata.info/forum/topic/44
iednia-38/
I w tym przypadku nowy wątek dedykowany jednej przepowiedni jest nadal aktualny… Zawiera on wiele bardzo ważnych informacji opisujących wydarzenia - które są jeszcze przed nami…
Moje autorskie wpisy i w tym miejscu zawierają stwierdzenie, że opisane w przepowiedni wydarzenia mogą się wydarzyć w konkretnym czasie...
Jak do tej pory ten czas jeszcze nie nadszedł! Wszystko jeszcze przed nami!
Moogi