Hejka ludziska,
Moim zdaniem Trump wygra, ale oprócz swojej intuicji i logicznego, racjonalnego myślenia nie umiem niczym innym tego poprzeć. Ameryka jest teraz tak jak nigdy w trudnej sytuacji.... Chiny oznajmiły neutralność klimatyczna do 2060. Wiaze się to ze spadkiem zainteresowania produktami rafineryjny i, które na dzień dzisiejszy są rozliczane globalnie w dolarach amerykańskich. Koncerny naftowe takie jak BP chociażby inwestują ogromną kasę w odnawialne źródła energii jak farmy wodne lub wiatrowe. Na Onecie był artykuł o fuzji polskiego Orlenu i Lotosu, które przewidują spadek zainteresowaniem produktami rafineryjny i w kolejnych latach. Tłumaczone jest to wejściem odnawialnych źródeł, ale prawda jest taka, że ropy na świecie jest od dzisiaj na ok 50-60 lat...... poniżej link do tego artykulu:
https://www.onet.pl/biznes/biznesalert/
s,30bc1058
Kolejnym argumentem za tym, że wygra Trump jest to że on w przeciwieństwie do Baidena ma siłę przebicia, charyzme i wyjątkowa zdolność do pitolenia tego czego inni by w życiu nie powiedzieli. Jest silnym człowiekiem sukcesu, którego Ameryka potrzebuje teraz bardziej niż kogokolwiek innego. Często w Stanach były na końcu w wyborach dwie postaci ta bardziej lajtowa i ta bardziej arogancką, silna, charyzmatyczna. I przeważnie wypadał orzeł...... jeśli wiecie o co mi chodzi.
Stany mają ogromne problemy z bezrobociem widać jak ludzie są tam podzieleni. Jakby im było tam tak dobrze to pół kraju nie stawałoby w płomieniach po zabiciu przez policję czarnoskórego......wielu ludzi tam jest bez perspektyw, bez pracy, bez motywacji..... wiele produkcji przeszło na Chiny, które się cieszą bo większość świata jest uzależniona od nich. Chiński gigant sprzedaży internetowej właśnie zaczął sponsorować klub piłkarski Lech Poznań chyba, a jak nie ten klub to inny, ale napewno polski...... USA utoną od dswoich dlugów i ludzie tam mieszkający będą coraz biedniejsi......Njestety takie giganty jak Facebook nie dadzą tyle pracy ludziom co fabryki w Chinach. Moim zdaniem ludzie przestają mieć tam co robić tak jak kiedyś.... poniżej przepowiednie, które wygrzebałem z atraktorowych wpisow i arteuzowych. Pod każdą z nich wstawiam link do źródła:
Przepowiednia;101,34(sześciowiersz);
Twarz Atlantów szybko będzie się zmieniać,
Wszyscy zobaczą postępujące na niej co raz szybsze zmiany,
Ubożejący ludzki środek pierwszy wznieci zarzewie buntu-
pociągając za sobą olbrzymie rzesze południowych przybyszy,
Sądny kolejny czwartek okaże się ostatecznym upadkiem ich pieniądza,
Zaś ogromne fale niezadowolenia zrodzą obywatelską partię plebejuszy!
http://koniecswiata.info/forum/topic/23
/page/238/
Nic dodac nic ujac. początek przepowiedni już się spełnia..... Atlamci cały czas zmieniają się raz to, raz tamto.... to się moim zdaniem już dzieje..... druga połowa to jest kolejny etap drogi na którą już dawno ten kraj wkroczył
Przepowiednia;67,184(sześciowiersz);
Uznawana przez narody świata za ziemski Eden,
Kraina mocarnych Atlantów zacznie podupadać,
Chaos zaś i bieda stawać się będą coraz powszechniejsze,
wśród jej licznych wiernych sprzymierzeńców-
od czasu kiedy rozświetlony, rozłożysty ogon komety zamiecie księżycowym blaskiem jej północny horyzont!
http://koniecswiata.info/forum/topic/23
/page/236/
Nie umiem wskazać o jaką kometę chodzi.... ale intryguje szczególnie cześć, że chaos i bieda będą coraz powszechniejsze..... a co Ci sojusznicy teraz, mają..... pandemie koronawirusa, która odbije się na nas i gospodarce.... i lepiej nie będzie.....coraz więcej może być takich obrazków..... plus ta sytuacja polityczna na naszym podwórku.....
Co to za wielki kraj!-na zachodzie Atlantyku?
Od swojego zarania uważany za naród,ale bez narodu,
Stanie się przed trzecią przekleństwem dla swoich mieszkańców,
Rasy,religie i broń oraz wielkie bogactwo niby aniołów,
Wyzwoli wśród przybyszy drugiego ducha buntu i nienawiści,
Czarni niewolni będą zastąpieni przez okradzionych wolnych!
https://www.google.com/url?sa=t&sou
N8MTRJjyOl
Nie znalazłem żadnej numeracji tego tekstu, ale mówi sam za siebie......
A propos polski to zdziwiło mnie, że zdecydowali się wprowadzić ta kontrowersyjna ustawę. Tylko wariat i naiwniak nie spodziewałby się buntów społeczeństwa, a jednak wprowadzili i TK klepnął..... i tutaj należy się zastanowić po co oni to zrobili..... jako mają w tym cel. Przecież dla nich taka sytuacja wizerunkowo to masakra. I tutaj z pomocą znowu przyszedł Nostradamus że wspaniała przepowiednia, że upadkiem tego rządu będzie habit. Sądzę, że ta durnote i czasami inne podpowiada Jarkowi nikt inny jak największy biznesmen wśród kleryków o. Rydzyk, będący za kurtyną.... :
Nad Wisła za rządów Bastrana i Lisa
Dwóch rządzących urodzonych z jednej matki
Spotka smutny i marny los;
Orzeł i habit to przyczyny upadku!
Skopiowałem z forum, ale nie mogę znaleźć oryginalnego źródła..... może Wam się uda....
Przepowiednia; 19,158 (sześciowiersz);
U "sprawiedliwych" wielkie zamieszanie!
Polski zakonnik i jego stary wyznawca,
zawładnęli duszami fanatyków Kościoła.
Niby silny przywódca, po utracie bliskich,
zostanie przez nich zdradzony i poniżony,
wkrótce potem dołączy do rodzinnego grona.
Atraktor 2013-05-23 14:41:13
Skopiowałem z forum, ale nie mogę znaleźć oryginalnego źródła..... może Wam się uda....
pozdrawiam
Uni
Persage II 13
Dusza bez ciała nie będzie dłużej cierpieć,
Przywdzieje ona swoje nowe odzienie,
Dzień Śmierci stanie się dniem Narodzenia,
Duch Święty znów się w nim rozraduje,
Kiedy dusza z nowego ciała ujrzy Świat,
Dla niej wieczny w całej swej okazałości.
Ostatnio edytowany przez Universe (2020-10-30 23:05:37)