Witam;
Tę sobotę i niedzielę miałem bardzo zajętą więc dlatego się nie wypowiadałem.
„Dmox”jak zwykle zadaje różne pytania,ale na wiele z nich już odpowiadałem.
Prawie wszyscy interpretatorzy twórczości M Nostradamusa twierdzą,że Kalifat Wielkiego Talibanu powstanie na „gruzach” Pakistanu i Afganistanu.
Iran,czyli Persja ma być przyłączona do Talibanu po wielkiej z nim wojnie,to znaczy walnej rozprawie Mahdiego z krajem ajatollahów jak pisze Nostradamus.
Pisałem już,że sunnicki Taliban ma zwyciężyć szyicki Iran i połączyć dwa wielkie odłamy islamu.
Oczywiście wspominałem też o tym(bo uważam,że należy podawać też inne interpretacje),że są uczeni interpretatorzy,którzy sądzą inaczej,ale ja akurat mam zdanie przeciwne,o czym też pisałem.
Jeśli chodzi o Rosję to jej potęga nie jest taka wielka jak nie którzy sądzą.
„O nowym Wielkim Oszustwie”:do którego ma dojść w XXI wieku w Rosji wieszczył również Grigorij Rasputin.
W Rosji ma dojść do buntu części armii stacjonującej głównie na Syberii i Dalekim Wschodzie,który doprowadzi do jeszcze większego rozlewu krwi niż to miało miejsce w czasach bolszewickiego przewrotu i wojny domowej.
Ta wojna ma wybuchnąć za rządów dwóch młodych władców,których Nostradamus nazywa:”młodym tygrysem”i młodym niedżwiedziem”.
Przez 20 lat mają rządzić oni wspólnie w przyjażni,aż w końcu kiedy się już zestarzeją mają stać się śmiertelnymi wrogami,którzy w końcu skoczą sobie do”gardeł”.
Na czele buntowniczej armii ma stanąć jakiś „łysy komendant”,który poprze jednego z nich,czyli byłego „młodego niedżwiedzia”,a po 2 latach sam ma objąć władzę po jego zamordowaniu.
Ponieważ część wojsk szczególnie w części europejskiej poprze byłego„młodego tygrysa”sytuacja będzie bardzo dramatyczna,aż zacznie się,jak pisze Nostradamus”krwawa zimowa rosyjska łażnia”.
Ta wojna domowa w Rosji będzie stosunkowo krótka i nie tylko przez tą okoliczność ma się zasadniczo różnić od II wojny domowej w USA.Otóż Rosjanie przeciwko sobie użyją również broni najstraszniejszych to jest:chemicznej i biologicznej,a nawet nuklearnej(dojdzie tam do kilku wybuchów bomb atomowych zrzuconych na miasta przeciwników politycznych),czego w wojnie domowej w USA ma nie być.
Nostradamus pisze,że stanie się to jak w innych przypadkach w różnych krajach głównie z powodu coraz bardziej pogłębiającego się kryzysu gospodarczo-społecznego i olbrzymich katastrof naturalnych na świecie,w tym w samej Rosji i związanej z nimi narastającej biedy,a nawet grożby głodu.
Nie długo po tej wojnie osłabioną Rosję spotka straszny cios najpierw ze strony Chin,a później Wielkiego Talibanu.
Najazd Chin na Rosję i Wielkiego Talibanu na Europę ,oraz Zjednoczonego Sułtanatu Malajów i Indonezji na Australię w pierwszą noc czasu ęuropejskiego,to jest zaraz po podpisaniu traktatu jerozolimskiego o zawarciu przez wszystkie państwa świata trwałego wieczystego pokoju ma rozpocząć działania zbrojne III Wojny Światowej.
III Wojna Światowa będzie końcem starego świata,a początkiem nowego zbudowanego na całkowicie innych podstawach niż świat dotychczasowy.
Tak jak na roku 476 naszej ery kończy się starożytność(upadek Cesarstwa Rzymskiego),a na roku 1492 kończy się średniowiecze(odkrycie Nowego Świata,czyli Ameryki przez Krzysztofa Kolumba,tak w roku;.......?-po 27 letniej III Wojnie Światowej skończy się nowożytność i nadejdzie nowa epoka nazywana przez M Nostradamusa”Erą lub Epoką Wodnika”!
Pozdrawiam:
Atraktor