Witam:
Niewątpliwie żyjemy w bardzo ciekawych i intrygujących czasach.
W/g mnie III wojna światowa małymi krokami(a właściwie kroczkami)zbliża się nieuchronnie!
Oczywiście,że chciałbym aby to się w ogóle nie wydarzyło,ale kiedy czytam;centurie i inne przepowiednie M Nostradamusa i tak zwanego Nostradamusa Młodszego(przypominam; uważam,że to ta sama osoba)i obserwuję z dnia na dzień to co się dzieje obecnie na świecie,właściwie nie mam żadnych wątpliwości.
Dzisiaj ze swoich zbiorów przytaczam dwa staroprowansalskie teksty tzw:"Nostradamusa Młodszego" bardzo istotne i charakterystyczne.
Jeden tekst mówi niewątpliwie o Polsce,a drugi o tworzącym się Imperium muzułmańskim.
W pierwszej i drugiej przepowiedni autor określił daty tych wydarzeń,co prawda niezbyt dokładnie,ale wyrażnie napisał,że te wydarzenia będą miały miejsce w 21 wieku.
W tekście o Polsce wiek dwudziesty pierwszy napisał słowami,a w tekście o Imperium muzułmańskim wiek 21 napisał cyframi.
W pierwszym tekście wymienił trzy polskie postaci:Zakonnika,Chytrego Lisa i Generała Dyktatora!
W drugim przytoczonym przeze mnie tekście wymienił tylko jedną postać;Mahdiego,czyli III Antychrysta,czyli jedną z dwóch(obok Henryka Szczęśliwego)głównych postaci, tego przyszłego, katastrofalnego w skutkach, globalnego konfliktu światowego.
Po oryginalnych tekstach podaję ich tłumaczenia na język polski.
Prophete:21,114
+Dans le vingt et unième dans le pays de la Reine Mary,
l'église ne s'arrêtera pas la rébellion,-
./. et moine gourmand s'épuise comme son disciple.
Le reste de la volonté de dommages ; le « Renard » et le Dictateur Général !
Przepowiednia:21,114
W dwudziestym pierwszym w kraju królowej Maryi,
Bogaty Kościół nie powstrzyma buntów,
A zachłanny zakonnik skończy tak,jak jego zwolennik!
Resztę zniszczeń dokonają:Chytry Lis i General Dyktator!
Prophete: 32,165
À 21 ans, pas de chichi grand musulmans;
./. non Atlanties et's Turbans Mahdi devaient supprimer le feu là !
Des montagnes de l'Asie après l'Atlantique s'étend :
le grand Empire : l'éléphant et le chameau,
ouvre les portes de l'Europe va devenir le nouveau terrain ;
pour les nouveaux arrivants des pays de l'Islam!
Przepowiednia:32,165
U mahometan w 21 wielkie zamieszanie,
Nie Atlantydzi,a Turbany Mahdiego wygaszą tam ogień.
Od gór Azji po Atlantyk rozciągnie się;
Wielkie Imperium :Słonia i Wielbłąda,
A otwarte bramy Europy staną się nową ziemią:
Dla wielu przybyszy z krajów Islamu!
Pierwsza przepowiednia jest; czterowierszem,a druga sześciowierszem.
Myślę ,że podane przeze mnie przepowiednie właśnie zaczną się spełniać lada chwila,czyli że są na tzw:"czasie",a więc obserwujmy bacznie wszystkie wydarzenia i SPRAWDZAJMY AUTENTYCZNOŚĆ JEGO WIZJI.
Oczywiście jak Was to interesuje,to będę podawał dalej przykłady-trochę zabawię się w Arteuzę,czy Collinsa,albo w Alexandra Centurio,ale na pewno w tych sprawach nie dorastam im do pięt.
Może po wyczerpaniu tego tematu zacznę pisać(założę tu stronę) o kosmosie,to jest prawdziwa MOJA MIŁOŚĆ!
Pozdrawiam;
Atraktor
Ostatnio edytowany przez Atraktor (2013-05-21 23:46:46)