holi napisał/a:Mam pytanie, skoro wojna ma wybuchnąć w 2030 bądź nawet później to jak się ma to, do tego co napisał Arteuza:
Stary Pasterz po Słońcu wybrany sługą oliwki,
W kraju Izraela podpisze haniebny pakt pokoju.
Wszyscy będą myśleli, że krótkie jego panowanie,
Pocałunek Mahdiego okaże się jego omegą!
???
Skoro Jan Paweł II był "z pracy słońca" - Benedykt powinien być sługą oliwki - i to on ma podpisać jakiś haniebny pakt w Izraelu - nie muszę dodawać, że w 2030 Benedykt miałby wtedy ponad 100 lat - do tej pory żadnemu z papieży się to nie udało. Chyba, że tłumaczenie jest błędne i znowu coś przekręcono.
Witam:
Miałem dzisiaj nic nie pisać,bo mam akurat mało czasu,ale widzę,że znowu są próby podważania tekstów Michela Nostradamusa!
Kochani,zanim wypowiecie swoje zdanie CO DO JAKIEGOŚ TEKSTU TO DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE!!!
Ten w/w tekst podany przez Arteuzę jest autentyczny,natomiast Arteuza myślał tak jak zresztą zapewne wielu interpretatorów,że skoro nasz papież Jan Paweł II jest kojarzony ze SŁOŃCEM w/g listy Świętego Malachiasza,a Benedykt XVI z oliwką jako przedostatni papież, to on właśnie(czyli Benedykt) powinien podpisać się pod deklaracją jerozolimską obwieszczającą WIECZNY ŚWIATOWY POKÓJ PRZED WYBUCHEM III WOJNY ŚWIATOWEJ!!!
ALE MISTRZ M NOSTRADAMUS ZNOWU WSZYSTKICH W TYM WAS PRZECHYTRZYŁ,BO SPÓJRZCIE NA HERB OBECNEGO PAPIEŻA FRANCISZKA ,OTÓŻ GŁÓWNYM JEGO MOTYWEM JEST S Ł O Ń C E Z NAPISEM POŚRODKU JHS,CZYLI CORAZ BARDZIEJ WIELU INTERPRETATORÓW M NOSTRADAMUSA W TYM JA (JAKO AMATOR)JESTEŚMY PRZEKONANI,ŻE FRANCISZEK TO OSTATNI PAPIEŻ NA LIŚCIE ŚWIĘTEGO MALACHIASZA JAKO PIOTR RZYMSKI PIERWSZY,ALE PRZEDOSTATNI PAPIEŻ,BOWIEM JAK JUŻ NIE RAZ TU WSPOMINAŁEM POZA LISTĄ ŚWIĘTY MALACHIASZ WYMIENIA PIOTRA RZYMSKIEGO DRUGIEGO TWIERDZĄC TO PISAŁEM PRZY TYM ,ŻE TO WŁAŚNIE ZA JEGO CZASÓW(KIM BY NIE BYŁ,TO ZNACZY TYM SAMYM,CZY NIE TYM SAMYM PIOTREM)NASTĄPI AGRESJA RASY OLIWKOWEJ NA EUROPĘ!
A więc sytuacja w/g interpretatorów M Nostradamusa,obecnie przedstawia się jak poniżej:
JAN PAWEŁ DRUGI - PAPIEŻ PRACY SŁOŃCA (WRAZ ZE SŁOŃCEM PIELGRZYMOWAŁ PO CAŁYM GLOBIE),
BENEDYKT XVI - PAPIEŻ OLIWKI(OLIWKĘ MA W HERBIE),
FRANCISZEK-PIOTR RZYMSKI I (SŁOŃCE MA W HERBIE,JAKO PETRUS ROMANUS I REFORMATOR),
..................?-PIOTR RZYMSKI II (SŁUGA RASY OLIWKOWEJ ,PAPIEŻ WYBRANY NA 5-O LETNIĄ KADENCJĘ).
Nieraz tu pisałem,zaznaczał to i Arteuza i inni badacze M Nostradamusa,że po Piotrze Rzymskim wyszczególnionym na liście Malachiasza może też być wymieniony przez niego poza listą Piotr Rzymski II!
I widać obecnie,że to ta interpretacja "wzięła górę"!
Dotychczas więcej było bowiem zwolenników TEZY,ŻE PIOTR RZYMSKI NA LIŚCIE JEST TYM SAMYM PAPIEŻEM CO PIOTR RZYMSKI II PO KTÓRYM MALACHIASZ WSPOMINA W SWOIM MOTTO POZA LISTĄ!
W TEJ CHWILI(jak wiem) WŁAŚCIWIE JUŻ WSZYSCY BADACZE WIZJI M NOSTRADAMUSA I ŚWIĘTEGO MALACHIASZA TWIERDZĄ,ŻE PAPIEŻ FRANCISZEK MAJĄCY W HERBIE SŁOŃCE TO PRZEDOSTATNI PAPIEŻ PIOTR RZYMSKI I ,A OSTATNIM BĘDZIE "SŁUGA OLIWKI" PIOTR RZYMSKI II PAPIEŻ WYBRANY NA PIĘCIO -LETNIĄ KADENCJĘ PRZEZ NOWO UTWORZONE KOLEGIUM KARDYNALSKIE!!!
TO MY SIĘ MYLIMY,A NIE M NOSTRADAMUS!!!
Widać dopiero teraz,że wymieniony powyżej tekst M Nostradamusa odnosi się nie do papieża Benedykta XVI,który ma w herbie oliwkę i jest po Janie Pawle II papieżu"z pracy słońca",a odnosi się do Piotra Rzymskiego II ,który będzie poprzez podpisanie traktatu jerozolimskiego sługą rasy oliwkowej i z kolei następcą obecnego papieża Franciszka ,który ma w herbie słońce z napisem;JHS i jest wymieniany jako Piotr Rzymski I !
M Nostradamusowi chodziło więc o herb(słońce)papieża a nie jego przybraną przez Malachiasza nazwę Jana Pawła II papieża"z pracy słońca"!
Pozdrawiam:Atraktor
Ostatnio edytowany przez Atraktor (2013-06-30 00:03:47)