Witam:
Dziękuję za Wasze wsparcie,ale muszę w końcu załatwić jakoś tę sprawę!
Nie może być tak,że osoba,która pisze również na stronie GP "proponuje"mi opuścić również i tę stronę i rozmawiać z Wami prywatnie na czacie!
To jest bezczelność ze strony tej osoby,a administrator na tę jego zakamuflowaną "propozycję" ,będącą w istocie cenzurą wypowiedzi nie reaguje!
To jest niesamowite!
To jest próba kneblowania mi ust,a możliwe że w przyszłości i innym osobom tu się wypowiadającym!
Internet jest dla wszystkich i powinien służyć wszystkim niezależnie od ich prywatnie wyznawanych poglądów; politycznych,ideologicznych,filozoficznych,religijnych itd!
Dziwię się też jednemu,a mianowicie temu,że miesza mnie się jako trzecią osobę do jakiegoś wydumanego(czy nie) konfliktu pomiędzy Panami;Arteuzą i A Sieradzkim,BO MÓWIĄC UCZCIWIE TO PRZECIEŻ NIE JEST TAK NAPRAWDĘ MOJA SPRAWA!
ONA MNIE PRZECIEŻ W OGÓLE NIE DOTYCZY!!!
Nie znałem przecież (o tym też już pisałem)w ogóle wpisów Arteuzy na forum Gazety Prawnej i zapoznałem się z nimi chyba w zeszłym roku dopiero po otrzymaniu linka od jednego z forumowiczów!
I wreszcie zarzut,że cytuję Arteuzę!
Przecież ja zawsze jeżeli cytuję jego,czy kogoś innego,czy też przytaczam jakiś tekst to podaję żródło jego pochodzenia,albo wyrażnie zaznaczam,że jestem tego tekstu autorem!
Jak i co robił Arteuza pisząc swoje teksty mnie to nie obchodzi,to przecież nie moja sprawa!
NATOMIAST ZAWSZE BĘDĘ BRONIŁ I ARTEUZĘ I A SIERADZKIEGO I INNYCH ZNAWCÓW TWÓRCZOŚCI M NOSTRADAMUSA,BO W/G MNIE MAJĄ RACJĘ I PISZĄ PRAWDĘ I DO ICH OBRONY MAM PRAWO JAK KAŻDY KTÓRY BRONI LUDZI O PODOBNYCH DO WYZNAWANYCH PRZEZ SIEBIE PRZEKONANIACH I POGLĄDACH NA ŚWIAT-JEGO RZECZYWISTOŚCI I PRZYSZŁOŚCI!!!
ZRESZTĄ ARTEUZA JAK ZAUWAŻYŁEM SAM WYRAZIŁ PISEMNĄ ZGODĘ NA PUBLICZNE KOPIOWANIE I PRZEKAZYWANIE JEGO TEKSTÓW I W INTERNECIE AŻ ROI SIĘ OD PRZEDRUKÓW JEGO TEKSTÓW,MOŻNA JE ZNALEŻĆ WSZĘDZIE NIE TYLKO NA STRONACH;"CHOMIKUJ PL".
I wreszcie na koniec;
Kiedy zacząłem dość przypadkowo(katastrofa smoleńska) pisać na nielogowanej stronie tego forum,to administrator sam kilkakrotnie proponował mi przejście na to forum i wprowadził do niego temat o który go prosiłem!
Zrobiłem zresztą to dopiero PO DŁUGIM NAMYŚLE I WCALE NIE OD RAZU!!!
Obiecał mi też,że będę tu mógł pisać swoje teksty w spokoju i przypilnuje,żeby żadna osoba z forum "GP" nie przeszkadzała mi w tym swoimi brutalnymi wyrachowanymi atakami!
TAK WIĘC OCZEKUJĘ W DALSZYM CIĄGU KONKRETNEJ ODPOWIEDZI OD ADMINISTRATORA TEJ STRONY,CZY MOGĘ W SPOKOJU TU PISAĆ CZY NIE,CZY PODTRZYMUJE SWOJE STANOWISKO!!!
TYM RAZEM PO PRZEMYŚLENIU SPRAWY STWIERDZAM,ŻE DO CZASU OTRZYMANIA ODPOWIEDZI OD ADMINISTRATORA JESTEM ZMUSZONY ZAWIESIĆ NA NIEJ SWOJE PISANIE!
OCZYWIŚCIE NIE BĘDĘ CZEKAŁ W NIESKOŃCZONOŚĆ!
Kiedy zacząłem pisać w internecie o M Nostradamusie wielu moich znajomych mi to z różnych względów odradzało TWIERDZĄC ,ŻE TWÓRCZOŚĆ M NOSTRADAMUSA JEST NIELUBIANA PRZEZ RÓŻNE LUDZKIE CZYNNIKI,BO MA BARDZO POLITYCZNE ORAZ MESJANISTYCZNE I RELIGIJNE ZABARWIENIE!!!
Myślę,że mieli rację!
SPOTYKA MNIE TO CO SPOTYKAŁO NA FORUM "GP" ARTEUZĘ!!!
ALE ZAATAKOWANO TEŻ I A SIERADZKIEGO,OTÓŻ NATYCHMIAST OSKARŻONO GO O WSPÓŁPRACĘ ZE SŁUŻBĄ BEZPIECZEŃSTWA RP I BRUTALNIE ZACZĘTO MU UBLIŻAĆ,AŻ W KOŃCU I ON SIĘ PODDAŁ I ZREZYGNOWAŁ!!!
KIEDY TO ZOBACZYŁEM JAK BRUTALNIE GO ATAKOWANO TO ZACZĄŁEM GO BRONIĆ!
WSZYSTKO TO JEST JESZCZE ZAPISANE NA FORUM "GP" I MOŻNA TO ŁATWO SPRAWDZIĆ!
TAK MOI DRODZY ATAKUJE SIĘ LUDZI I TO NIE TYLKO W POLSCE ALE FAKTYCZNIE NA CAŁYM ŚWIECIE ZA TO, ŻE CHCĄ SIĘ ZE SPOŁECZEŃSTWEM PODZIELIĆ JAKĄŚ PRAWDĄ ,KTÓRĄ KSZTAŁCĄC SIĘ ZDOBYLI ,A W TYM WYPADKU POSIEDLI I ODKRYLI CAŁĄ ,LUB PRAWIE CAŁĄ TWÓRCZOŚĆ WIZJONERA WSZECH CZASÓW MICHELA NOSTRADAMUSA!!!
NIESTETY WIELE WAŻNYCH OSÓB NA CAŁYM ŚWIECIE BOI SIĘ PRAWDY,PO PROSTU BOI SIĘ NADZWYCZAJNYCH TAJEMNYCH WIZJI MICHELA NOSTRADAMUSA!!!
DLACZEGO?
ŁATWO SIĘ DOMYŚLEĆ!!!
Jak sprawa mojego dalszego pisania na tym forum będzie wyglądała?
Zależy to tylko od administratora!
Co będzie dalej,jeżeli administrator się nie wypowie w ogóle!
Postaram się temu z szacunku dla Was jakoś zaradzić,ale czy mi się to uda nie wiem!
Przysłano mi już meilem kilka propozycji,również dostałem je od niektórych z Was!
Myślę jednak,że administrator tego forum w końcu się odezwie I WTEDY BĘDĘ WIEDZIAŁ CO ROBIĆ!
Problem jest tylko jeden,zawsze taki jaki był do tej pory!
Muszę mieć zapewnienie,że pozwoli mi się pisać W SPOKOJU!
Czekam w dalszym ciągu na odpowiedż administratora i Serdecznie Was Pozdrawiam;
Atraktor
Ostatnio edytowany przez Atraktor (2013-10-28 20:35:50)