Odp: Wiek XXI: wizje i przepowiednie. Wolna dyskusja i dociekania.
Dziwie sie, ze ktos w ogole w to watpi, ze Atraktor to Arteuza. Dla mnie to jest oczywiste.
I miedzy innymi dlatego 'Xero' jest taki, jaki jest. Atraktor/Arteuza sam wyhodowal sobie czesc tej armii trolli. Poprzez tego typu zagrywki, poprzez to, ze ignorowal naprawde zasadne pytania i watpliwosci, poprzez to, ze nie oznaczal czterowierszy (jeszcze jako Arteuza), poprzez to, ze zmienil na koncu nick i staral sie wszystkim wmowic, ze to zupelnie inna osoba.
Dla mnie to bez znaczenia bo ja tez lubie poczytac o Nostradamusie, tez podbal mi sie ten temat i nawet nie chcialo mi sie logowac, zeby brac udzial w dyskusji. Wolalem czytac, bo lektura byla bardzo ciekawa. Ale Ci, ktorzy byli Arteuzie nieprzychylni, nie zgadzali sie z jego zdaniem, kwestionowali tlumaczenia albo w ogole istnienie czterowierszy dostali w rece swietny orez. Z tego musimy zdawac sobie sprawe.
Tak, to prawda, Arteuza/Atraktor byl prowokowany, czasami wrecz bardzo brutalnie. Ten medal jednak ma dwie strony i warto o tym pamietac, poniewaz gdziekolwiek byscie tej dyskusji nie przeniesli, sytuacja bedzie sie powtarzac.
No chyba, ze wszystko oddacie w rece fanatyczki Xami. Ale wtedy od razu moge powiedziec, ze nikt rozgarniety, z wlasnymi pogladami i wiedza, nie bedzie chcial sie dolaczyc do takiej dyskusji.