Witam:
Widzę,że część dyskutantów pisze również na tym forum(lub tylko na tym),więc pozwólcie że część swoich tekstów ,które piszę na stronie "GP",którą założyłem będę przedrukowywał(kopiował)na to forum,na tę stronę.
Chyba,że administrator strony mi to uniemożliwi bo mnie zbanuje.
Zauważyłem,że ostatnio zastanawiacie się nad czasami objawienia się III Antychrysta Mahdiego,więc skopiuję tu odpowiedż na pytanie zadane mi wczoraj w tej sprawie przez jednego z forumowiczów.
franekkropkabe napisał(a):
do Atraktora
coś kojarzę, że jedna z przepowiedni mówiła o wilekim tragicznym wybuchu wulakanu gdzie zginą miliony - to stanie się w Tokio - wybuch Fudżi
czyli 2019-2020 czekamy ...
Witam:
Może masz i rację,że chodzi tu o japoński wulkan "Fujiyama" położony w masywie górskim"Fuji",tym bardziej,że w innych przepowiedniach M Nostradamus pisze o wielkim trzęsieniu dna oceanicznego w pobliżu wysp japońskich,olbrzymich falach tsunami itd!
Japonia na skutek działań tych żywiołów ma ulec prawie całkowitemu zniszczeniu i zalaniu jej wysp przez fale Oceanu Wielkiego!
Póżniej ocaleni Japończycy wskutek niemożliwości dalszego życia na ocalałych i zniszczonych resztkach wysp mają się masowo osiedlać w Australii po odbiciu już przez Nowe USA(Zjednoczone państwo amerykańsko-kanadyjskie),które wyzwoli ją od Zjednoczonego Sułtanatu Malajów i Indonezji!
Australia ma nawet zmienić w przyszłości swą nazwę na;"Nowa Japonia"!!!
Jak będzie naprawdę?
Myślę,że wielu z nas się o tym przekona!
A oto podaję w oryginale i w tłumaczeniu tekst przepowiedni(prophetie)M Nostradamusa(Nostradamusa Młodszego) z Almanachu z roku 1614.
A oto ona:
Prophetie;113,69/sixains/;
Sur les îles de l'océan,
c'est le sombre règne du feu et les éléments furieux :
terre, air et eau absorbera en un clin de œil,
un peuple païen et de terres,
trois jours après le big bang du volcan,
dans les montagnes de l'Asie révélé au monde l'Antéchrist !
Przepowiednia;113.69(sześciowiersz);
Nad wyspami wschodniego oceanu,
nadejdzie mroczne panowanie władcy ognia,
a rozszalałe żywioły:ziemi,wody i powietrza,
pochłoną w mgnieniu oka pogański; lud i ląd,
trzy dni po wielkim wybuchu wulkanu,
w górach Azji objawi się światu Antychryst!
Jest wiele tekstów(przepowiedni)M Nostradamusa(Nostradamusa Młodszego) o objawieniu się jednookiego Mahdiego Kalifa Wielkiego Talibanu jako III Antychrysta i króla Francji z powracającej na tron dynastii Burbonów Henryka Szczęśliwego nazywanego też ;Wielkim Selimem,Pogromcą Islamu itd!
To mają być dwie najważniejsze postaci przyszłego największego w dziejach ludzkości konfliktu światowego ,aż do roku 3792 w którym to ma się zacząć ostatnia i ostateczna wojna ludzkości z największym jej wrogiem,czyli ze śmiercią w sojuszu z samym Stwórcą i ma trwać do końca przepowiedni M Nostradamusa to jest do roku 3797!
Ta ostatnia rozstrzygająca bitwa z szatanem i jego sprzymierzeńcem śmiercią ma trwać 5 lat.
Wtedy to zapewne nastąpi zapowiedziany w kanonicznej Apokalipsie Świętego Jana i innych apokryficznych apokalipsach np;pierwszego apostoła Świętego Piotra BIBLIJNY ARMAGEDON(z hebrajskiego;"Har Magedon")!!!
Póżniej ma nastąpić 1000 letnie królestwo Chrystusa trwające 1000 lat ziemskich x 1000 =1 000 000 czyli JEDEN MILION LAT,bo jak mówi apostoł Święty Piotr(również Stary Testament) jeden dzień u Boga trwa tyle co 1000 lat u ludzi!!!
Tak więc wielkim ZNAKIEM niebiańskiego,a raczej szatańskiego(bo z głębi ziemi!) objawienia się III Antychrysta ma być potworny w skutkach wybuch wulkanu!!!
Myślę,że centuria o pojawieniu się na niebie Króla Przestrachu w roku 1999,to jest zaćmieniu Słońca nad Południową Europą i Północną Afryką,oraz Bliskim Wschodem mówi nam O NARODZENIU się III Antychrysta,a wyżej wymieniona przeze mnie przepowiednia o wybuchu wielkiego wulkanu w Azji w którego wyniku nastąpi wypływ gorącej,trującej lawy z "piekieł ziemi"(krateru) i zatruciu przez tę erupcję powietrza na olbrzymich połaciach naszej planety mówi O OBJAWIENIU się na ziemi III Antychrysta!!!
Czy mam rację?
Nie wiem,ale tak myślę!
Pozdrawiam:
Atraktor
Ostatnio edytowany przez Atraktor (2013-12-06 15:29:43)