Witam:
O Piotrze Rzymianinie można przeczytać w wielu książkach ,które opisują przepowiednie M Nostradamusa ale nie tylko.
Niektórym tu się wypowiadającym powiem tak:
Jest takie powiedzenie łacińskie”FESTINA LENTE”-czyli :”SPIESZ SIĘ POWOLI”!
Kim okaże się nowy papież Franciszek I i jakie będzie miał znaczenie dla Kościoła?- okaże się dopiero po pewnym czasie!
Pisałem(chyba Arteuza też,ale nie tylko)że ostatni papież ,czyli „Petrus Romanus” będzie ENTUZJASTYCZNIE PRZYĘTY PRZEZ CAŁY ŚWIAT ,ALE PO NIEDŁUGIM CZASIE,OKAŻE SIĘ ON WIELKĄ POMYŁKĄ I TRAGEDIĄ DLA KOŚCIOŁA RZYMSKOKATOLICKIEGO, DLATEGO LEPIEJ Z OCENAMI POCZEKAJMY!
Ja ten wybór,ze względu na to,że jest on między innymi;JEZUTĄ przyjmuje z dużą rezerwą!
Wczoraj(żyjemy w kraju rzymskokatolickim,gdzie do tego Kościół ma ogromne wpływy)byłem świadkiem,pewnie nie tylko ja,jak szybko była CZYSZCZONA wikipedia opracowana w języku polskim ze wszystkich istotnych,a niewygodnych dla Kościoła,lub nieprzyjemnych dla katolików informacji-o kardynale Jorge Mario Bergoglio!
Dla tych,którzy tak bardzo chcą dotrzeć do żródeł o kardynale Bergoglio jak i o zakonie jezuitów(też wyczyszczono niektóre informacje) odsyłam w czasie przeszłym do wikipedi wczorajszej tej przed wyborem kardynała Bergoglio na papieża,lub do innych,chociaż np.: z wersji angielskojęzycznej też już zniknęły nie które istotne informacje.
O ile wiem wczoraj prawie wszystkie opracowania książkowe kardynała Bergoglio(jest ich ogółem 52)można było dostać w Bibliotece Narodowej i znależć,oraz przejrzeć ich wykaz w wikipedi po opisie jego osoby.Teraz zaś widzę ich nie całe 30,chyba 24 -A GDZIE RESZTA-TA NAJWAŻNIEJSZA?
Niech pytający się,sami dotrą do tych żródeł,ja bowiem nie muszę tego robić,bo sam jestem „żródłem”informacji i z mojej wiedzy wikipedia też czasami korzysta!
Owszem odpowiadać na pytania mogę,ale spowiadać się na pewno nikomu tutaj nie będę!
Wszystkie informacje o kardynale Bergoglio i zakonie jezuitów,które wczoraj przekazałem można było łatwo znależć w wikipedii-od wczorajszego wieczora po prostu zniknęły jak za „machnięciem czarodziejskiej różdżki”.
Niestety tak jak tu nie raz pisałem, jest wiedza ukrywana,czyli apokryficzna np.:ewangelie i apokalipsy: Świętego Piotra,czy Pawła i te otwarte,oficjalne,nazwijmy je kanoniczne, które się przekazuje ludowi i wmawia,że tylko one są właściwe i prawdziwe.
I nie chodzi tu tylko o religie,ale całą wiedzę,bowiem należy pamiętać,że tę dla kogoś NIEWYGODNĄ SIĘ UKRYWA I PO PROSTU NIE PRZEKAZUJE!
W następnym artykule napiszę więcej o nowym papieżu Franciszku I,czyli byłym kardynale Jorge Mario Bergoglio.
Pozdrawia;
Atraktor