Odp: Wiek XXI: wizje i przepowiednie. Wolna dyskusja i dociekania.
Witam:
Do "dmoxa"
Nie bardzo wiem o jaki mój artykuł napisany na forum Gazety Prawnej Ci chodzi,ponieważ od pewnego czasu kopiowałem z tego forum tylko linki do różnych ciekawych filmów i wypowiedzi.
Zauważyłem bowiem,że strona dot;III wojny światowej na tamtejszym forum stopniowo zamiera i postanowiłem delikatnie spróbować jeszcze raz i się znowu przeliczyłem.
Nieliczne "doborowe towarzystwo"zamknięte w swojej ideologicznej światopoglądowej klatce znowu zaczęło mnie po chamsku i perfidnie atakować.
Także w tej chwili ograniczyłem się już tylko do odpowiedzi na te brutalne ataki i to wszystko.
Na pewno trzeci raz już nie spróbuję.
Kiedyś pisałem,że zamierzam na forum"GP"założyć temat dotyczący:kosmologi i religii,ale tego na pewno już nie zrobię.
Jeżeli taki temat założę to tylko na tym forum,bo tu dyskusja jest spokojna i wyważona,a najważniejsze,że nikt nikogo nie wyzywa i mu nie ubliża.
Myślę też o założeniu w temacie;kosmologii i religii własnego blogu i to już pod swoim nazwiskiem.
Jeśli taką decyzję podejmę to na pewno Ciebie i innych uczestników tego forum jako pierwszych powiadomię.
Na tym forum postaram się pisać na pewno z przerwami(ale niezbyt długimi-takie jest życie) do czasu aż będzie zainteresowanie tematem,bo nie ma nic gorszego jak się pisze w tzw:przysłowiową próżnię.
Pozdrawiam:Atraktor
Ostatnio edytowany przez Atraktor (2013-05-21 22:33:20)