GWOLI ŚCISŁOŚCI : NIE MAM ZAMIARU TUTAJ DYSKREDYTOWAĆ ATRAKTORA -> doceniam co robi bo jest w tym dobry i jak najbardziej czekam na jego dalsze interpretacje !
Atraktorze nie traktuj mnie jako wroga bądź tego, który chce Ci zagarnąć część twojego dorobku - NIE ZAMIERZAM
Natomiast, chciałem tylko wskazać innym możliwość tego, iż nie wszystko jest zawsze takie jak nam to na pierwszy rzut oka wygląda - i każdy ma swoją mózgownice, żeby to przetworzyć -> wiem, że mój ostatni post był zbyt hmmm "religijny", ale musiałem wyłuszczyć parę podstawowych spraw - bo zawsze znajdzie się ktoś, kto nie przeczytał Biblii albo przeczytał, ale już zapomniał itd. Także potraktujcie to jako moje "Trzy grosze" dorzucone do możliwego przewidzenia przyszłości, mimo, że Jezus powiedział : "Rzekł do nich: Nie wasza to rzecz znac czasy i chwile, które Ojciec w mocy swojej ustanowił," - i często na ten werset powołują się przeciwnicy tych, którzy zajmują się interpretacją proroctw ALE zapominają też to tym wersecie :
Luk 21:29
29"Spójrzcie na drzewo figowe i na wszystkie drzewa;
30. gdy widzicie, ze juz puszczaja paki,
sami poznajecie, iz lato juz blisko.
31. Tak i wy, gdy ujrzycie, ze to sie dzieje,
wiedzcie, iz blisko jest Królestwo Boze. "
POWINNIŚMY obserwować co dookoła nas się dzieje, żeby z DUŻYM prawdopodobieństwem przewidzieć w jakich czasach się żyje i odpowiednio zareagować !
Odpowiednią np taką reakcją jest BARDZO WAŻNE OSTRZEŻENIE przed ZNAMIENIEM BESTII -> o czym już pisałem
Także PAMIĘTAJCIE : NIE DAJCIE SIĘ ZACZIPOWAĆ
CYTAT
Obj. Jana rozdz 14
9. A trzeci anioł szedł za nimi, mówiac
donosnym głosem: Jezeli ktos odda pokłon
zwierzeciu i jego posagowi i przyjmie znamie
na swoje czoło lub na swoja reke,
10. to i on pic bedzie samo czyste wino
gniewu Bozego z kielicha jego gniewu i
bedzie meczony w ogniu i w siarce wobec
swietych aniołów i wobec Baranka.
11. A dym ich meki unosi sie w góre
na wieki wieków i nie maja wytchnienia
we dnie i w nocy ci, którzy oddaja pokłon
zwierzeciu i jego posagowi, ani nikt, kto
przyjmuje znamie jego imienia.
12. Tu sie okaze wytrwanie swietych, którzy
przestrzegaja przykazan Bozych i wiary
Jezusa.
ALE ALE skad takie ostrzeżenie ? z powodu jakiegoś GŁUPIEGO KAWAŁKA METALU, który ma nam ułatwić przepływa kapitalistycznych dóbr ? jeszcze grożąc nam SROGĄ KARĄ ??? spieszę z wyjaśnieniami :
Otóż, ten chip owszem będzie pełnił rolę środka płatności - ALE RÓWNIEŻ:
1 lokalizatora - nigdzie się nie ukryjemy
2 już teraz za pomocą satelity najprawdopodobniej można kogoś uśmiercić -> oskarżano o to rząd USA wielokrotnie - poszukajcie o tym, natomiast odwieczny wróg USA Hugo Chavez : http://www.wprost.pl/ar/390945/Chavez-z
e-umierac/
WALCZYŁ Z RAKIEM ! A UMARŁ NA ZAWAŁ ????? TOŻ TO BREDNIE !!!!!!!! ZAJMUJĘ SIĘ MEDYCYNĄ WIEC OD RAZU WAM POWIEM : atak serca nie miał z tym nic wspólnego pol wikipedia pisze, ze to był RAK PROSTATY ! Tak, teraz to ma sens O.o ;P - http://pl.wikipedia.org/wiki/Hugo_Ch%C3%A1vez
Ciągnąc wątek dalej, mozemy sie przekonać, że można spowodować zawał korzystając z WiFi !!!! -> odkrywca tego jakże zacnego patentu nie pożył długo : -> reuters : http://www.reuters.com/article/2013/07/
K120130726
a wikipedia : " Jack died a week before he was to give a presentation on hacking heart implants at the Black Hat 2013 conference scheduled to be held in Las Vegas. " - cóż LEKCJA NA PRZYSZŁOŚĆ - rząd nie lubi mieć KONKURENCJI
czy to w kradzieżach czy innych niegodziwościach !
CYTAT :
"Nowy chip pozwoli na śledzenie położenia z dokładnością do kilku centymetrów.
"Broadcom właśnie wypuścił chip do smartfonów, który ma bardzo dokładnie wskazywać lokalizację, prawdopodobnie z dokładnością do kilku centymetrów, w pionie i poziomie, wewnątrz i na zewnątrz pomieszczeń", donosi MIT Technology Review.
"W teorii, nowy chip może nawet określić, na jakim piętrze budynku akurat się znajdujesz, dzięki zdolności do integrowania informacji z czujnika ciśnienia atmosferycznego działającego w wielu modelach telefonów z systemem Android. Firma opisuje te właściwości jako "wszechobecna nawigacja", a pomysł kryjący się za tym jest taki, że umożliwi nowy rodzaj e-handlu, opartego o informacje jakie będą mieli sklepikarze na temat tego, że np w danej chwili wchodzisz do sklepu lub patrzysz na konkretny produkt i będą w stanie np zaoferować lepszą ofertę. "
Obecnie ponad 82% Amerykanów posiada własne telefony komórkowe, z czego około połowa to smartfony (inteligentne telefony). W niedalekiej przyszłości, większość Amerykanów będzie posiadać inteligentne telefony, które będą miały możliwość śledzenia ich położenia do kilku centymetrów.
Z działaniami mającymi wdrożyć nadzór samolotami bezzałogowymi nad USA jako narzędzie organów ścigania, rządy mogą zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy, po prostu zmuszając operatorów telefonii by umożliwiały śledzenie w czasie rzeczywistym podejrzanych za pośrednictwem ich smartfonów.
W rzeczy samej, Apple, Google i Microsoft wszyscy zostali przyłapani na potajemnym śledzeniu fizycznej lokalizacji użytkowników i zapisywaniu ich do plików. Jak dużo upłynie czasu przed tym jak tego typu dane będą natychmiast dostępne dla organów ścigania, gdy rządy przedkładają legislacje zmuszające operatorów telefonii i firmy produkujące telefony do ujawniania naszych historii przeglądania WWW, poczty, tekstów i informacji nt połączeń?
[...] Jedyny sposób by technologia mogła się rozwijać bez niszczenia podstawowych praw człowieka są drastyczne nowe przepisy zwiększające kary zarówno dla przemysłu jak i rządów za wykorzystywanie takich technologii do szpiegowania użytkowników. Niestety dzieje się dokładnie odwrotnie. Z każdym nowym technologicznym skokiem mamy do czynienia z agresywnym działaniem ze strony państwa by naruszać ten niewielki obszar prywatności, który nam pozostał. "
3. Jest jeszcze interesujący cytat :
Obj. Jana 16:2
"I wyszedł pierwszy, i wylał czasze swoja
na ziemie; i pojawiły sie złosliwe i odrazajace
wrzody na ludziach, majacych znamie
zwierzecia"
Interpretacja, która gdzieś na necie jest do znalezienia-mówi: Że baterie bądź akumulatorki - które mogą być stosowane w takich urządzeniach jak chip podskórny -> maja beterię, która zawiera pierwiastek toksyczny - który gdy go uszkodzić -> wywołuje wrzody (najprawdopodobniej mowa jest tutaj o chromie -> PAMIĘTAJCIE, że ma być DUŻY wyrzut koronalny słońca - kiedy to część naszej ochronnej powłoki zniknie -> i promieniowanie kosmiczne będzie miało dostep do naszej warstwy pod skórą i głębiej !!!! Dlatego też wiedząc o pewnych rzeczach zawczasu - budują tyle podziemnych baz -> żeby mieć gdzie sie schować -> cytat biblijny dotyczący tego wydarzenia podałem we wcześniejszym poście
aż dochodzimy do punktu 3
http://libertarianin.org/chip-rfid-nadz
iewolenia/
http://tergiwersacja.wordpress.com/haar
cy-umyslu/
linki zawierają zbyt dużo ciekawych informacji, żeby je pokroić - polecam przeczytać
także mamy w skrócie : kontrolę pieniędzy, mózgu, naszej woli - ponieważ mogą zadawać nam ból jak to miało miejsce w "proroczym filmie" - wyspa doktora moreau: https://www.youtube.com/watch?v=u8tVk61sHsQ (gdzie w skrócie - pan i władca "małpo-ludzi" gdy te chciały go obalić naciskał przycisk - te upadały i skręcały się z bólu ! - cóż pewnie Goebbels gdyby to oglądał to by "szczał z radości" ;]
Także zastanówmy się przez moment : Czy Człowiek pozostaje WOLNYM gdy daje się zaczipować ??? odp brzmi NIE
Sam Nostradamus pisze :
"TORRENT zawładnie duszami ludzkimi,
Na ich wieczne i mroczne zatracenie,
Pośmiertne bramy niebios będą zamknięte,
Zanim RAYPOZ wykona robotę III Antychrysta."
Cóż - BRAMY NIEBIOS - ZAMKNIĘTE !!!!!
i dalej :
"Liczba 666 narzędziem każdego Antychrysta,
Od pierwszego do szóstego,
Wynalazki dobrze służące,
W rękach jego ludzkich niewolników,
Staną się przyczyną wielu klęsk i katastrof,
A w czasie trzeciej i następnych jego panowaniem nad duszami wielu."
NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ !
Abstrahując już od tego tematu, chciałbym poruszyć teraz temat Świetlistego Krzyża na niebie, który ma się pojawić pod koniec III wojny :
Otóż Jezus mówi tak :
"A zaraz po udrece owych dni słonce
sie zacmi i ksiezyc nie zajasnieje swoim
blaskiem, i gwiazdy spadac beda z nieba, i
moce niebieskie beda poruszone.
30. I wtedy ukaze sie na niebie znak Syna
Człowieczego, i wtedy biadac beda wszystkie
plemiona ziemi, i ujrza Syna Człowieczego,
przychodzacego na obłokach nieba
z wielka moca i chwała,"
ZARAZ ZARAZ - w JEDNYM WERSECIE jest napisane, ŻE : pojawia się ZNAK SYNA CZŁOWIECZEGO - a dalej w tym samym wersecie, że ujrzą go przychodzącego ????????? Co to znaczy? Znaczy na chłopski rozum, że jeżeli TEN ZNAK (nie wiemy jaki - to Nostradamus powiedział, że KRZYŻ - nie JEZUS, ale nie wykluczam i tego) pojawi się a ZARAZ potem Chrystus powróci - zgodnie z Biblią powrót JEZUSA kończy ERĘ ZŁA NA ZIEMI - co nie pasowało by do całości obrazu jaki wam tutaj przedstawiłem.... CHYBA, ŻE... ;]
To będzie fałszywy znak Chrystusa, z którym on nie ma nic wspólnego - przypominam, że już teraz mają podobno możliwość zrobić sztuczny hologram na niebie i nawet dodatkowo przesłać nam bezpośrednio do głowy <SIC> głos samego "boga" -> z tym głosem to bym sie nawet zastanawiał bo :
Arteuza napisał tak :
"Wszystko zostanie potem wyjaśnione przez
naukowców bardzo dokładnie z wyjątkiem tzw. "CUDU KRZYŻA" - zostanie on wyjaśniony przez
- UWAGA! - SAMEGO STWÓRCĘ, CZYLI TAK ZWANEGO "DŹWIĘCZNEGO i
PŁOMIENNEGO GŁOSU Z NIEBA", PO KTÓRYM WSZYSCY LUDZIE NIE MILI BOGU
STRACĄ "SŁUCH I WZROK""
Także, nie wiem gdzie w czasie to wydarzenie umiejscowić, ale fakt faktem...
NATOMIAST ! oprócz KRZYŻA jest JESZCZE JEDEN ZNAK SYNA CZŁOWIECZEGO !!!
pamiętacie może ? cytat :
Luk 11:29
"A gdy sie tłumy zbierały, zaczał mówic:
Pokolenie to jest pokoleniem złym;
znaku szuka, ale inny znak nie bedzie mu
dany, jak tylko znak Jonasza.
30. Jak bowiem Jonasz stał sie znakiem
dla Niniwczyków, tak bedzie i Syn Człowieczy
dla tego pokolenia."
Co to za znak Jonasza ?
ANO TAKI, że znakiem tym jest zmartwychwstanie po 3 DNIACH !!!
tak jak przepowiedział im to Jezus wcześniej :
Jan 3:19
"Jezus, odpowiadajac, rzekł im: Zburzcie
te swiatynie, a Ja w trzy dni ja odbuduje."
a Jonasz ? w skrócie był zatwardziały i uciekał przed Bogiem, który chciał, żeby nawrócił ludzi w Niniwie
" tego wielkiego miasta, w którym zyje wiecej niz
sto dwadziescia tysiecy ludzi, którzy nie
umieja rozróznic miedzy tym, co prawe, a
tym, co lewe,"
ALE nie chciało mu się więc uciekał morzem jak najdalej - później sztorm - wyrzucono go za burtę - wielka ryba go połknęła i po 3 dniach w środku wypluła go na brzeg (to tak w skrócie -> szerzej opisane wiadomo gdzie
Na marginesie - jezeli ktoś zaraz rzuci szyderą, że to niemożliwe, zeby w rybie przeżyć - podpowiem, że:
po pierwsze : dla Boga nic nie jest niemożliwe ;]
po drugie : http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C5%82etw
C4%99kitny
w ciekawostkach znajdziecie cytat: "Język dorosłego płetwala błękitnego waży 2700 kg, a szeroko rozwarte usta mogą pomieścić do 90 ton pożywienia, ale ze względu na wąski przełyk nie jest w stanie połykać dużych przedmiotów."
ZARAZ ZARAZ nie jest wstanie połykać dużych przedmiotów ?? bo kazdy wie, że raczej JEDYNĄ MOŻLIWOŚCIĄ BYŁO pozostanie W paszczy "potwora" TAKŻE NAS NIE POŁKNIE
- KTÓRY NIE MA ZĘBÓW !!!! wiec nikogo nie skrzywdzi,
- jego JĘZYK MA 2700 KG !!!!!!!!!!!! zdajecie sobie sprawe co to jest ? człowiek średnio ma ok 70 kg - to jest jakieś 2,5 % tego języka - to tak jakby w "naszej paszczy" utknął kawałek wielkości 1 mm3-(pamiętajmy, że nasz język waży ok 50-70 g, a to co by nam utknęło musi mieć gęstość wody - bo mamy średnio taką gęstość, że jako ciało, unosimy się na wodzie i nie toniemy),
- ODDYCHA TLENEM ZAWARTYM W POWIETRZU NIE W WODZIE - więc dostep do tlenu jest ułatwiony wiec znajdując zachyłek językowy bądź zachyłek gardłowy- łatwo tam pozostać i oddychać - jedynym problemem byłby dostęp do wody słodkiej, jak wiemy picie wody morskiej może doprowadzić do zaburzenia homeostazy jonów i doprowadzi do hipertoniczności itd.- ale PRZYPOMINAM to tylko niecałe 3 dni - wiec na upartego mógłby się poczęstować i nic by mu nie było ...
Także, znowu się rozgadałem... wracając do ZNAKU SYNA CZŁOWIECZEGO !
jak najbardziej TRZY DNI CIEMNOŚCI MOGĄ, ale nie muszą być tym znakiem nadchodzącego Chrystusa - i bardziej bym się do tej interpretacji skłaniał, niż do jakiegoś tam krzyża na niebie ??? - zresztą krzyży powinno być więcej niż jeden na raz, nie uważacie ? przecież planeta Ziemia jest kulą - troche spłaszczoną ale zawsze ! więc z jednej strony krzyż, jak sądze w Europie i Ameryce pólnocnej ale dla takich dzieci z Afryki z półkuli południowej to jak zwykle juz zabraknie he ? ;P - BEZSENS TYLE W TEMACIE
Żeby kontrolować moje gadulstwo obiecałem sobie, ze więcej niż 5 stron A4 nie będę pisał ;] także to byłoby na tyle
ps1 pamiętajcie - nie mam zamiaru się wymądrzać, czy prawić komuś morały itd., też nie wiem wszystkiego - może znajdzie się osoba tutaj, która logicznie i z pomocą argumentów obali moje twierdzenia - dyskusja to podstawa
ps2 zaznaczam ponownie - CENIĘ ZAPISKI ATRAKTORA - PISZ DALEJ !!!! KAŻDY Z CHĘCIĄ CZYTA TUTAJ TWOJE TEKSTY ! A JA Z 90 % ICH ZAWARTOŚCI SIĘ ZGADZAM !
ps 3 nie oczekuje, że nagle zmienisz zdanie co do Krk czy zdystansujesz się do Nostradamusa - wiem jakie to ciężkie (ponad 20 lat byłem katolikiem), a im jest się starszym tym trudniej dokonać diametralnych zmian.
ps 4 jako, ze niektórzy zaczynają mnie podejrzewać o jakieś sekciarstwo ZAZNACZAM - NIE NALEŻĘ DO ŻADNEGO ZWIĄZKU WYZNANIOWEGO, KOŚCIOŁA CZY WSPÓLNOTY - a szczerze łatwiej byłoby gdyby taka istniała, ale osobiście uważam, że NIE MA obecnie na ZIEMI NIESKAŻONEGO ZRZESZENIA CHRZEŚCIJAN -(MOŻE JEST ALE JA ICH JESZCZE NI ZNALAZŁEM ;]) -> a fala nowego poszukiwania jest w pełni ;] -> http://wiadomosci.onet.pl/prasa/kocham-
igii/7cp54
ps 5 nie zamierzam pisać często, akurat mam wolną chwilkę, ale dziękuję za zainteresowanie
Pozdrawiam
Jako, że przed chwilą przeczytałem "oświadczenie" Atraktora TO JEST MOJA ODPOWIEDŹ:
- DZIĘKUJĘ ZA WYŁUSZCZENIE MI "tajemnicy" trójcy, ale widze że się nie dogadamy ;] - ciekawa analogia z firmą i panem Kowalskim - ale niestety muszę pana zmartwić, ponieważ nie należe do osób ubogich intelektulanie -> pisze moze z błędami ale to dlatego, że przebywam już od dłuższego czasu za granicą kontynuując tam moje studia naukowe, to mogło Cię zmylić i podejrzewałeś niski wynik IQ po drugiej stronie ;] niestety musze zaświadczyć, zę jestem członkiem organizacji, która zrzesza osoby, których IQ jest delikatnie rzecz ujmując wyżej niż przeciętna ;P także dziękuję za dobre chęci...
- troche to też mój błąd, że wyjechałem z takiej grubej rury, że Nostradamus to posłaniec szatana itp ;] także trochę gruboskórnie, ale w mojej pracy się nie można się patyczkować;]
- zarzuciłeś mi kolaborację z jakimiś bliżej nieznanymi typami z gazeta prawna -> wkleiłem tam moje teksty - bo po prostu szkoda mi było tyle sie "napisać" i nie wkleić tekstu gdzieś do jeszcze szerszej publiki - cóż zrobiłem to z pobudek trochę egoistycznych, ale cóż - ZAZNACZAM że widziałem wpisy obrażające Cię i szczerze mówiąc zrobiło mi się niedobrze bo faktycznie obrażano Cię tam niezasłużenie - także po braku odpowiedzi na moje posty na forum Gazeta Prawna zauważyłem, dlaczego stamtąd się usunałeś -> dobra decyzja (nie mam z tamtymi udź nic wspólnego!)
- widzę, że moje 3 posty - TYLKO 3 ! odczytałeś jako zagrożenie dla ciebie i kolejny atak - ROZUMIEM tyle już cię atakowano....
- jako, ze Jesteś trochę przewrażliwiony, a Twoja wiedza jest cenna, może nawet cenniejsza od mojej - chociaż - tu bym się kłócił ;p Ty i Arteuza pomogliście mi poskładać pewne rzeczy "do kupy" i dziękuje wam za to
- i jako, że przeszkadzają Ci moje posty - trochę stałem się arogancki ;p - to NIE NAPISZE WIĘCEJ TUTAJ POSTA
także spokojnie pisz dalej, nie przejmuj się, będę Cię TYLKO CZYTAŁ dalej
pozdrawiam i życzę zdrowia
at least ps - a osoby które jednak przeczytały moje 4 posty i załączniki do nich także pozdrawiam ;] trochę się napracowaliście -> teraz poskładajcie to do kupy - może coś wam zaświta
POZDRAWIAM I DO WIDZENIA