Odp: Wiek XXI: wizje i przepowiednie. Wolna dyskusja i dociekania.
felek007 "Bastran,Uwodziciel,Głupiec i Chytry Lis,
to polska droga do władzy okrutnego Dyktatora"
Jedno jest pewne z czterech wymienionych osób jedna na pewno będzie prezydentem i będzie nim właśnie Chytry Lis.Wynika to z następującej przepowiedni Nostradamusa:
"W wielkiej udręce partia Bastrana rządzić będzie długo,
Polska stanie się areną trzech,a później dwóch rywali,
Nienawiść wielu przyprawi o zgubę i śmierć,
Po znużeniu władzę w kraju obejmie Chytry Lis!"
Mamy tutaj jeszcze dodatkową informację, że władzę w kraju obejmie po okresie znużenia.A więc obejmie władzę po okresie monotonii, stagnacji. Jest to trochę dziwna informacja ponieważ inne przepowiednie mówią przecież, że nadchodzi okres kryzysu,buntów, wielkiej zawieruchy w KK i nie tylko..
Wydaje mi się, że Chytry Lis będzie przedostatnim prezydentem po nim prezydentem zostanie wąsaty (który wygra po raz drugi wybory).
"W kraju nad Wisłą wąsaty wygra po raz drugi wybory,
W końcu kadencji dojdzie do wielkiej ruchawki motłochu,
Z poparciem przyszłego dyktatora na krótko obroni on władzę,
Niedługo potem on i krzyże będą spalone ognistym światłem półksiężyca!"
Teraz trzeba sobie postawić kluczowe pytanie- czy wybory w 2020 roku są wyborami w których zwycięży przedostatni prezydent Chytry Lis?
-Andrzej Duda 2015-2020
-Chytry Lis 2020-2025
-Wąsaty 2025-(2028?2029?2030?)
-okres dyktatury generała
Tak to ma wyglądać?Czy może jednak:
-Andrzej Duda 2015-2020
-Andrzej Duda 2020-2025
-Chytry Lis 2025-2030
-Wąsaty 2030-(2033?2034?2035?)
-okres dyktatury generała
felek007 napisał
Nie chcę znów wprowadzać w błąd ale tym chytrym lisem na być jakiś kleryk czy były ksiądz a to świetnie pasuje do Pana Szymona Hołowni....
Czy jest jakaś przepowiednia mistrza Nostradamusa, która to potwierdza?Czy opierasz się wyłącznie na tekście napisanym przez forumowicza Atraktora?
Wybuchną różne roruchy wewnętrzne które będą się nasilały!
Wtedy Kaszub(Bastran) odejdzie na zesłanie a te siły na czele rządu postawią”Chytrego Lisa”,który kiedyś był księdzem lub zakonnikiem!
Jeśli opierasz się na jakiejś przepowiedni Nostradamusa to ok ale jeśli na tekście forumowicza Atraktora to dla mnie osobiście jest to trochę słaby argument przemawiający za tym, że Chytry Lis był kiedyś księdzem lub zakonnikiem..Słaby ponieważ informacje podawane przez tego forumowicza a odnoszące się chociażby do takich postaci jak Henryk Szczęśliwy,Mahdi czy III Krak okazały się fałszywe i nieprawdziwe więc jakie jest w tym wypadku prawdopodobieństwo, że informacje związane z Chytrym Lisem będą prawdziwe???