Temat: Michel Nostradamus – Polska – Przepowiednie!
Witam wszystkich czytelników na nowym wątku!
Michel Nostradamus – Polska – Przepowiednie!
Jest to kolejny autorski wątek dedykowany przepowiedniom Michela Nostradamusa poświęcony tylko Polsce.
Mam nadzieję, że moja nowa propozycja wątku – skierowana przede wszystkim do osób zainteresowanych twórczością Nostradamusa pozwoli wszystkim czytelnikom w przejrzysty sposób spojrzeć na całą dotychczas przypomnianą twórczość Mistrza Michela Nostradamusa.
Ponieważ została opublikowana już na forum część przepowiedni Nostradamusa dotyczących wydarzeń w Polsce – przyszedł czas wykorzystania mojego autorskiego wyboru przepowiedni do jeszcze bardziej przejrzystej odsłony.
Nowy wątek tworzę również dla Pana Atraktora.
Dzięki przejrzystemu pokazaniu przepowiedni Nostradamus będzie można sprawdzić, które przepowiednie były już omówione oraz jakie zostały jeszcze do interpretacji.
Mam nadzieję, że Pan Atraktor wykorzysta ten wątek do dalszych poszukiwań przepowiedni pominiętych przy wcześniejszych wpisach Pana Atraktora.
Będzie tu można szybciej sprawdzić - to co już było oraz to czego jeszcze może brakować w tym temacie - dotyczącym wydarzeń w Polsce.
Ponieważ swoje wpisy traktuje jako mój autorski wybór tekstów oraz moje autorskie interpretacje już istniejących wpisów naszych polskich interpretatorów twórczości Nostradamusa, proszę również wszystkich czytelników o wyrozumiałość do mojej osoby. Jestem osobą, która ceni sobie wiedzę innych osób ale również moją własną - również w opisywanym temacie przepowiedni Nostradamusa.
A dlatego, że cenię wiedzę - również w sposób nieprzerwany ją zdobywam i z niej korzystam!
Dlatego moje wpisy proszę traktować jako moje osobiste interpretacje, których nikomu nie narzucam oraz nie upieram się w przekonywaniu kogokolwiek do moich wniosków.
Natomiast jeśli moje przemyślenia w temacie przepowiedni Nostradamusa przypadną do gustu czytelnikom, na pewno sprawi to również mojej osobie satysfakcję. Wtedy gdy czytelnicy - również w moich wpisach - znajdą odpowiedzi na nurtujące ich pytania - dotyczące twórczości Michela Nostradamusa, będę mógł powiedzieć - że moja praca nie poszła na marne.
Ten wątek jest pierwszym z planowanej przeze mnie serii nowych wątków dedykowanych i opisujących - poszczególne wydarzenia w różnych państwach opisanych w przepowiedniach Michela Nostradamusa.
Będą to zbiory przepowiedni z linkami do interpretacji przypominanych przepowiedni.
Zapraszam na tym wątku tylko do czytania zamieszczanych wpisów. Zapewni to przejrzystość moich wpisów i niezasłanianie ich innymi wpisami!
Po raz kolejny dziękuję również użytkownikom i czytelnikom za uszanowanie mojej prośby o nie zmieszaniu wpisów na moich autorskich wątkach.
Jak widać po czasie, który minął od pierwszych moich wpisów - 2015-10-14 - ta nowa formuła sprawdziła się – pozwalając wszystkim zainteresowanym skupić się na nie zakłócanej lekturze merytorycznych wpisów.
Wątek z ciekawymi pytaniami również spełnia swoje zadanie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych przepowiedniami Nostradamusa do czytania!
Natomiast jak pojawią się pytania i propozycje do moich autorskich wpisów - zapraszam na wątek dedykowany ciekawym pytaniom dotyczącym twórczości Nostradamusa:
Zapytaj ciekawie o twórczość Nostradamusa! Może ktoś odpowie!